.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Без теб:
    +няма да се налага да си подреждам постоянно стаята
    +ще спя повече
    +ще си вързвам по-често косата
    +ще мога да си слагам червила постоянно, без да се притеснявам, че при всяка целувка ще са в/у теб
    +няма да се притеснявам дали си добре, какво се е случило
    +ще успея да мисля за повече неща
    +ще имам повече свободно време

-няма има на кого да разкажа как е минал деня ми
    -няма кой да ме разсмива, когато съм имала ужасен ден
    -няма кой да ми казва всеки ден, колко съм красива и страхотна
    -няма кой да ме прегръща толкова топло(по дяволите, този човек е адски топъл)
    -няма кой да ми казва, че съм на перфектната височина за него(въпреки, че му стигам до под рамото ;д)
    -няма кой да ми обяснява по химия
    -няма с кого да обсъждам и дискутирам всякакви теми
    -няма да има кой да ме убеждава, че кучето ми дявол, а след това да го гушка и гали
    -няма кой да остане очарован от това, че мога да изям цяла огромна порция в китайски ресторант ;д
    -няма да има кой да си ползвам за речник
    -няма да получавам всяка сутрин съобщения за добро утро
    -няма да има кой да се грижи толкова добре за мен, въпреки, че знае, че мразя това и мога да се оправям с всичко сама

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от AKJSDHLX Виж мнението
    +няма да се притеснявам дали си добре, какво се е случило
    Дафак?! Тва не го загрявам...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Дафак?! Тва не го загрявам...
    Ще рече, че ако не е с нея, то той може да се гътне и пак няма да има значение
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Не, просто ще рече, че вече не си по няк'ъв начин отговорен за тоя човек, че неговите действия не те засягат пряко и ако иска да си троши главата, то вече няма да се отрази на теб /или ще ти се отрази само косвено/. Аз го разбирам това желание да се отърсиш максимално от мисли за бившия, до толкова, че изобщо да не те интересува добре ли е, зле ли е... аре да не стигаме чак до жив ли е, умрял ли е. Но ако на човека срещу теб не му пука как си ти, защо на теб да ти пука как е той...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Мда, и аз тва се зачудих. Логиката е тъпа. Обичам го, разделени сме и ако умре, ще си го преместя от левия в десния крачол.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Мда, и аз тва се зачудих. Логиката е тъпа. Обичам го, разделени сме и ако умре, ще си го преместя от левия в десния крачол.
    изобщо нямах това в предвид.Просто се притеснявам за него, дали е добре, как е минал деня му...а и той си е малко карък и му се случват бая лоши неща, за това го казах.Не твърдя, че когато вече не си с някой, чувството ти за загриженост и интереса ти изчезват...просто тогава нещата се променят.. вече не е твоя работа един вид, каквото и да се случи с дадения човек, той не е твоята половинка, независимо дали по твое или негово желание...просто обстоятелствата променят ситуацията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си