.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от G3GaSa Виж мнението
    Щом никаква жена, не те привлича сексуално, значи си чист ГЕЙ!
    УЖАСТТ! Чудя се, как може да не те привлича една топла вагина.
    Който не се надървя на това, значи е ГЕЙ! "няма смисъл от подобни теми, тествайте се така"
    *pics*
    Определено съм гей, не ме възбудиха, даже от последното ми се догади (не се бъзикам)

Цитирай Първоначално написано от idontwanttosaywhoiam Виж мнението
    Определено съм гей, не ме възбудиха, даже от последното ми се догади (не се бъзикам)
    И аз така се почуствах, но това са само картинки - пиксели. Няма я химията, присъствието, истинския контакт... Тествай се на живо с някоя яка кака ))

Цитирай Първоначално написано от ndesign Виж мнението
    И аз така се почуствах, но това са само картинки - пиксели. Няма я химията, присъствието, истинския контакт... Тествай се на живо с някоя яка кака ))
    Предполагам си прав, но съм имал интримни моменти с момиче и просто не ми е действало никак.

Даже ще ти кажа една случка днес докато се возих в 280 в студентски. Беше яко тъпканица и едно момче залитна и се притисна към мене и веднага ми стана след това. Определено ще ми е доста трудно да тръгна да продолявам такива моменти... още съм много объркан. Уж на тези години вече трябваше да съм минал пубертета и да знам какво искам, ама явно сега проблемите ми се задълбочават още повече...
    Последно редактирано от idontwanttosaywhoiam : 03-20-2014 на 22:56

Предполагам си прав, но съм имал интримни моменти с момиче и просто не ми е действало никак.
    Ами това не е гаранция Имал ли си й пълно доверие? Споделял ли си всичко с нея, най-големите си фантазий за секса? (пък били те и с момчета). Помисли също какво конкретно те привлича в твоя пол (силата ли, формите ли, миризма, очакване, усещане... може да е всичко)

Навремето и аз съм се чувствал странно когато не ми е ставало с момичета, но просто са били неподходящите. Сега нещата са много различни, истински бих казал, но съм с точния човек.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от ndesign Виж мнението
    Ами това не е гаранция Имал ли си й пълно доверие? Споделял ли си всичко с нея, най-големите си фантазий за секса? (пък били те и с момчета). Помисли също какво конкретно те привлича в твоя пол (силата ли, формите ли, миризма, очакване, усещане... може да е всичко)

Навремето и аз съм се чувствал странно когато не ми е ставало с момичета, но просто са били неподходящите. Сега нещата са много различни, истински бих казал, но съм с точния човек.
    Просто ти си би, а той номо

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn Виж мнението
    Просто ти си би, а той номо
    Не съм би... мен ме е гнус от мъже тотално, даже понякога ми е неприятно да се здрависвам!

Споко и на мене не ми действат тия гиф-чета, но нали съм осбъркан фетишист...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си