- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствата споделени ли са и как да й призня?
Здравейте fellow съфорумници. Не вярвах в съществуването на пеперудите в стомаха, но последните няколко месеца чувствам нещо повече от приятелство към момиче от класа. Познаваме се от 5 клас (в момента сме 9ти) и през цялото време сме били добри приятели - седяхме един зад друг, помагали сме си на контролни, излизали сме няколко пъти...
Проблема сега е, че не съм сигурен дали чувствата са взаимни. Тя е единственото момиче от класа с което някакси не можем да се прегърнем за чао и здрасти и съм забелязал, че след поздрав например тя бързо си свежда главата. Иначе напоследък опипвам почвата така да се каже - опитвам се да съм по-близо до нея, а тя не се дърпа. Онзи ден играехме с приятел морски шах и доста хора "даваха акъл". Тя седна точно до мен и от време на време ме удряше леко по рамото с фраза от сорта на "Не се прави така", "Не слагай там!". Като се разсмееше си слагаше главата на рамото ми даже по едно време ме хвана за ръката (китката) с нещо от рода на "Дай да ти покажа как се бие". Още нещо, което не знам как да тълкувам е, че се опитва, може би неволно, все да мога да й виждам шията (може и аз да си внушавам).
Така де, ще съм благодарен на всякакви съвети, имам и близка нейна приятелка, която може да попитам нещо, но не знам дали е правилен подход.
Мерси![]()
До автора:
Всичко което си описал тук, най-вече ШИЯТА е една игра,която тя умело играе; пък и ти не се дърпаш; това е вид "свалка". Момичето ти показва,че те харесва. Всяко едно неволно докосване - означава точно това. Тя те докосва, просто защото нейното тяло го иска и не само...разбира се. Побързай пич,побързай и отговори на чувствата на това момиче,защото колкото повече се бавиш,тя толкова повече ще започне да се чуди "кое ,как ,какво и защо прави тоя така?".
шията - при животните е същото - не си ли чувал,че принципно когато една женска е настроена за секс и т.н.,тя скланя шия на мъжкия (показва му я и т.н.),т.е. готова е да съвокупляват. Тук не казвам,че непременно това иска тя... но означава много. Т.е. самата идея ... ако се сещаш.
Давай човече. Успех
п.п.: наистина,готин аватар : D
Мерси за бързите отговори! Профилната е от дълбините на изчанченото ми въображение :Д
А иначе имате ли някакви предложения как да започна, имам предвид да излезем ли някъде etc...
Както се вика: It's up to you.
Заведи я където искаш.Е, естествено у вас... като за начало,изобщо не те съветвам!
Просто,излезте. Дали ще е разходка,дали ще е на кафе... или пък в парка на пейките,на кино,театър... Все тая. Просто излезте,поговорете си... и леко пусни темата към това към което си се устремил. Ухажването.
п.п.настъпвай леко по фронта пич,да не я уплашиш! Леко, ама сигурно.
Последно редактирано от Justwickeds : 03-22-2014 на 06:47
примерно можеш да я поканиш "по приятелски" само вие двамата на кино, разходка в парка, а-у....
Темата я подхващаш с език на тялото и с действия. Забрави го тва "аз... много ... те харесвам ... може ли да те цункам?". Докосваш я малко от малко, флиртуваш с нея и накрая, когато усетиш момента, действаш!
Добре де като ги забравям тия фрази в какъв смисъл да "действам" ? Извинявам се за многото въпроси, но опита ми с момичетата се свежда до "връзка" в 3 клас :Д
чети тези из форума; няма да се повтаря всеки път едно и също;
Покани я на среща. Да сте само вие двамата. В никакъв случай не и предлагай да "станете гаджета", а и го намекни с неволни докосвания тук-там по ръка/врат/рамо иии накрая целувка :3
Вече сте излизали няколко пъти, нали? Какво по-лесно да я поканиш пак?
Първо, НИКАКВО КИНО. Малоумна, малоумна идея!
Уловката е да я поканиш някъде, където може да имате физически контакт - билярд, боулинг... хем да се ангажирате с нещо, да не би да се получи неловно мълчание; хем лека спортна злоба; хем - както казах - физически контакт.
Няма много значение, ако щеш я учи как се яде "Орео"
Сядаш до нея, прегръщаш я, галиш я по рамото, по кръста - където ти е удобно, където ти стига ръката. Говорите си и като усетиш мъничка пауза, целуни я. Не питай за разрешение!
Проблема е, че не съм я канил аз лично, а например сме ходили заедно на събиране на класа, да се записваме в гимназията и аз просто съм й казвал "Дай да се срещнем на метрото в еди си колко часа"...
Инче боулинга е добра идея, ще видим. Засега се разбрахме да ходим двамата до една книжарница да си купи тя някаква книга и мисля там да й намекна нещо, но все още не съм абсолютно сигурен как.
Защо не разходка в парка, която да завърши с хапване в някое заведение? Природата действа успокоително на нервите и ще можете да се отпуснете максимално. Говори и за приятни неща и от време на време намеквай за темата, която всъщност ти е целта - това че я харесваш.
Най-сетне някой образованДа и кучето Мая
Значи в крайна сметка ще се опитам сега пак да съм близо до нея,а в края на седмицата ще излезем и ще видим какво ще станеДано само срамежливостта не ме провали...
Иначе още идеи са добре дошли![]()
DisappointedDreamer и Пинко ( :P ) са ти отговорили на въпроса. Само да допълня за докосването.
Хубавото на това, че се познавате от известно време е, че можеш да си задържаш ръцете по-дълго по тялото й, използвай го задължително, много е важно, ако обаче не е свикнала да я пипаш - в началото на срещата я докосвай все пак без да си задържаш ръката повече от 2-3 секунди, докато свикне, а към средата/края вече трябва да си я задържаш постоянно по нея, да си я плъзгаш/да я галиш, докато я гледаш директно в очите, с усмивка. Ако тръгне да ти маха ръката, значи си избързал и още не си я предразположил => пак се връщаш на оная част с по-кратките докосвания, докато си ГОВОРИТЕ и СПОДЕЛЯТЕ и най-най-най важното СМЕЕТЕ заедно, за да се отпусне в компанията ти и след това пробваш пак, с по-настоятелното задържане. Това е идеален начин да опипаш почвата, преди да я целунеш. Ако не ти се дърпа, а даже напротив, връща ти докосвания, гледа те право в очите, зенниците са й разширени и се усмихва или видиш още някакви сигнали от нейна страна - дошъл е момента да действаш.
Трябва малко по малко да ескалираш нещата, тоест да не я хванеш директно за задника в момента, в който се видите, а да я предразположиш към това.
Темите за разговор не ги мисли толкова, щото колкото повече се питаш "дали е добре да кажа това, а онова? Дали няма да се издъня, ако я питам за ала-бала? Идиот ли ще съм, ако й кажа ... бала-ала", толкова повече се закопаваш и накрая няма да можеш и 1 дума да обелиш и момичето ще се обърне на другата страна и ще започне да си гледа часовника и да си измисля оправдания да си ходи. Казваш й каквото ти дойде на акъла, без да го мислиш толкова! По-добре кажи няква тъпотия, отколкото да си прехапеш езика, да мълчиш, да ти потрепва веждата и да се облееш целия в пот, докато заекваш! Това и в няква друга тема го бях писал наскоро, разрови се в мненията ми и го прочети.
Що пък не на кино бре? Един приятел на скоро отиде на кино с момичето,даде и подарък и...готово. Т'ва че на тебе и на няколко човека около теб не им харесва,не значи че на други не им.
Все пак,дай някакви доводи що е "малоумна,малоумна идея"? Може пък,наистина да е смахната идея,ама да видим. Аз лично не съм го правил това "с киното". Та?
И аз не съм много за киното... малко е банално, пък и искам така да се каже първата среща да бъде нещо по-запомнящо се![]()
ПИТАЙ Я, НО Я ПОМОЛИ ДА БЪДЕ ЧЕСТНА С ТЕБ.
АКО ДУШИТЕ ВИ СА СВЪРЗАНИ, ТО ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ.
Търси ли си повод да те докосва/дърпа/потупва, и това с главата на рамото - мда, иска да я почешеш.
Но предвид факта, че сте малки, има риск тя да не осъзнава, че я привличаш и че ти дава такива очеизбодни сигнали.
Има шанс и на съзнателно ниво да го потиска, и ако я натиснеш повече да се дръпне поради някаква ирационална причина.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не знаех, че така се предполага да се прави.
После защо жените били меркантилни кучки, нали...
Малоумна идея е по една очеизбождаща причина - не се говори вътре. Доста по-трудно ще му е да я докосне ей така отникъде (да, ръката през рамото е добра идея, ама... я си представи... момиче си, излизаш на кино с момче от класа, съвсем лежерно така, все пак ти е приятел и той - БАМ - слага си ръката на рамото ти докато гледате филм. Мнем, неловно е.), много по-естествено ще се получи, ако си говорят и се смеят за нещо.