- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво точно имаше предвид с тия думи той според вас?
Очевидно именно авторът е този с реалистичната представа за нещата и много ясно знае какво иска. Точно децата мислят как любовта е една единствена и колко било хубаво то цял живот да си с първия си. Абсолютни глупости.
Много хубаво, че е бил искрен, за да не си правиш излишни илюзии. Вместо да го оцениш, ти го плюеш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Съгласна съм, че са абсолютни глупости.
Но говориш от някаква идеалистична гледна точка, в която тя трябва да оцени искреността му. В колко случаи някой наистина би го направил без да се почувства изключително кофти? В допълнение - изобщо не мисля, че авторката го плюе. Всъщност, е просто объркана и много наранена, което е разбираемо предвид ситуацията.
Понякога трябва да чуваме/правим неща, които не ни се нравят. Но единственото, което мисля, че авторката наистина би трябвало да оцени е начинът, по който 'гадните' неща ни биват поднесени.
Aбе ,я му тегли еднa мaйнa нa тоя глупaк.
Той НЕ те обичa,просто му е добре с теб и ти е свикнaл.Дaже се чудя щом мисли и нaпрaво е сигурен,че ще скъсaте ,дaли пък не ти изневерявa...
Когaто човек е влюбен или просто,когaто обичa,той не си мисли кaк някой ден ще е с друг.Дори и дa го е стрaх от сериозни отношения,товa не ознaчaвa,че трябвa дa мисли по този нaчин.По-скоро ще ти кaже "Некa зaбaвим нещaтa" или ще ти обясни стрaховете си.
И още еднa причинa,че е глупaк - не те е опознaл и грaм зa тия шест месецa.Кaк може дa ти говори тaкa спокойно,че ще бъде с други??Никaкви скруполи ,кaк може дa не се усети,че ще те нaрaни с тези думи?!Дори и дa си мисли тaкивa нещa,нямa прaво дa ти ги зaявявa по този нaчин.
Прaви си сaмa изводите,не си мaлкa и между другото ,ДA, и той нито е първият,нито последният!
Никакви скрупОли нямаш! Как може да говориш така?
Да бе, така е, естествено, че на никого не би му било приятно. Ама тя авторката хем вика нищо сигурно няма, тоест не отписва варианта, който той й казва, хем не иска да чува същото от отсрещната страна.
Неприятни са тези неща, факт, ама според мен това е по-доброто отколкото да й пълни главата с илюзии и после като гръм от ясно небе да й бие шута.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."