.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Приятелят ти е много спрял за възрастта си. Такова мислене е присъщо на деца в много по-ранна възраст. Не може да си на 20+ години и да нямаш никаква представа какво искаш от човекът до себе си или какво ще стане след по-малко от 3-4 месеца. От това, което си написала ми звучи, че на него му е все едно за теб, ти си просто една спирка по пътя.
    Очевидно именно авторът е този с реалистичната представа за нещата и много ясно знае какво иска. Точно децата мислят как любовта е една единствена и колко било хубаво то цял живот да си с първия си. Абсолютни глупости.

Много хубаво, че е бил искрен, за да не си правиш излишни илюзии. Вместо да го оцениш, ти го плюеш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Очевидно именно авторът е този с реалистичната представа за нещата и много ясно знае какво иска. Точно децата мислят как любовта е една единствена и колко било хубаво то цял живот да си с първия си. Абсолютни глупости.

Много хубаво, че е бил искрен, за да не си правиш излишни илюзии. Вместо да го оцениш, ти го плюеш.
    Съгласна съм, че са абсолютни глупости.

Но говориш от някаква идеалистична гледна точка, в която тя трябва да оцени искреността му. В колко случаи някой наистина би го направил без да се почувства изключително кофти? В допълнение - изобщо не мисля, че авторката го плюе. Всъщност, е просто объркана и много наранена, което е разбираемо предвид ситуацията.

Понякога трябва да чуваме/правим неща, които не ни се нравят. Но единственото, което мисля, че авторката наистина би трябвало да оцени е начинът, по който 'гадните' неща ни биват поднесени.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Aбе ,я му тегли еднa мaйнa нa тоя глупaк.
    Той НЕ те обичa,просто му е добре с теб и ти е свикнaл.Дaже се чудя щом мисли и нaпрaво е сигурен,че ще скъсaте ,дaли пък не ти изневерявa...
    Когaто човек е влюбен или просто,когaто обичa,той не си мисли кaк някой ден ще е с друг.Дори и дa го е стрaх от сериозни отношения,товa не ознaчaвa,че трябвa дa мисли по този нaчин.По-скоро ще ти кaже "Некa зaбaвим нещaтa" или ще ти обясни стрaховете си.
    И още еднa причинa,че е глупaк - не те е опознaл и грaм зa тия шест месецa.Кaк може дa ти говори тaкa спокойно,че ще бъде с други??Никaкви скруполи ,кaк може дa не се усети,че ще те нaрaни с тези думи?!Дори и дa си мисли тaкивa нещa,нямa прaво дa ти ги зaявявa по този нaчин.
    Прaви си сaмa изводите,не си мaлкa и между другото ,ДA, и той нито е първият,нито последният!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    ДA, и той нито е първият,нито последният!
    Никакви скрупОли нямаш! Как може да говориш така?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Но говориш от някаква идеалистична гледна точка, в която тя трябва да оцени искреността му. В колко случаи някой наистина би го направил без да се почувства изключително кофти? В допълнение - изобщо не мисля, че авторката го плюе. Всъщност, е просто объркана и много наранена, което е разбираемо предвид ситуацията.
    Да бе, така е, естествено, че на никого не би му било приятно. Ама тя авторката хем вика нищо сигурно няма, тоест не отписва варианта, който той й казва, хем не иска да чува същото от отсрещната страна.
    Неприятни са тези неща, факт, ама според мен това е по-доброто отколкото да й пълни главата с илюзии и после като гръм от ясно небе да й бие шута.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си