Чакай сега, кой има против огромен гръб и добре оформени ръце, хаха :д
Виоленца, доколкото аз разбирам, говори за леко пълен мъж с коремче. Това е доста различно.

Както и да е, да не си обсъждаме вкусовете.

Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
Окей, ако моята теза е толкова глупава, тогава погледни, Виоленца, въпросната тема по която дискутираме.

" Защото забелязвам че момчетата си падате по някви слаби анорексички. Не знам за вас, но аз го смятам за грозно. Постоянно виждам, че се харесват момичета с " хубаво тяло". Идеалът за момчетата е някаква слаба с големи гърди. Не съм слаба и не искам да бъда. Страшно много момичета се тъпчат кат прасета а са клечки. Отговорът ви е.. "

Само погледнете начина, по който се изразява въпросната авторка на темата. " Някви слаби", "Анорексички", отново " Няква слаба" ... Последното изречение е равно на - "Защо аз не съм като тях?!" Общо взето целият цитат въобще не изразява завист. Не, нали?!
А съм напълно сигурна, че не само на мен ми се е случвало да чувам абсолютно същите коментари (естествено изразени по друг начин) от много други ... ъъ недоволни от теглото си момичета.
Хич не е завист, нееее.

И разбирам защо не сте съгласни. Смятате, че няколко човека твърдим, че нормалин и леко закръглени момичета завиждат на клечки и на кокаляци. НЕ. Обаче... де щото съм видяла дебело момиче, всичко живо иска нормално тегло. (не, не е 178 см, 49 кг, момчетата с подобен възглед да се омитат оттук ). Неразбирателството ни произлиза именно от факта, че дефиницията за "нормално" е строго субективна.

Но... темата си смърди на завист.
Аз съм с нормално тегло, защо не съм тръгнала да се оплаквам, че момчетата харесвали кокаляци? Което, впрочем, никак не е вярно. Но... явно момичетата с нормално тегло за авторката са кокаляци, знам ли?