Окей, ако моята теза е толкова глупава, тогава погледни, Виоленца, въпросната тема по която дискутираме.
" Защото забелязвам че момчетата си падате по някви слаби анорексички. Не знам за вас, но аз го смятам за грозно. Постоянно виждам, че се харесват момичета с " хубаво тяло". Идеалът за момчетата е някаква слаба с големи гърди. Не съм слаба и не искам да бъда. Страшно много момичета се тъпчат кат прасета а са клечки. Отговорът ви е.. "
Само погледнете начина, по който се изразява въпросната авторка на темата. " Някви слаби", "Анорексички", отново " Няква слаба" ... Последното изречение е равно на - "Защо аз не съм като тях?!" Общо взето целият цитат въобще не изразява завист. Не, нали?!
А съм напълно сигурна, че не само на мен ми се е случвало да чувам абсолютно същите коментари (естествено изразени по друг начин) от много други ... ъъ недоволни от теглото си момичета.
До тук предоставих чист факт. Разбира се, не можем да се доверим само на него, просто в момента е на лице.
Папугай, благодаря ти че ме светна за възгледите на мъжете за жените в древността, не бях чела, нито пък картини гледала, тцтцтц... Въпроса ми е, през 2014г. ти доколко си завладян от този тип жени?
Последно редактирано от seek&destroy : 03-22-2014 на 22:39