Миналата година се влюбих истински за пръв път.
Той работи,аз уча. Аз съм на 16,а той на 21. В началото всичко беше ОКЕЙ,докато майка ми не разбра за него.
Видя го във Фейсбук (разбира се).
И си е изградила собствено мнение за него. Никога не го е виждала на живо. Само на снимки.
Говорили сме за него доста пъти. Но каквото и да и кажа,тя си знае своето. Каза ми да не се виждам с него. Да спра всякакъв контакт с него. Дали заради това мнение,което е изградила за него,не знам! Kазва,че е голям за мен.
Та нали годините не са от значение попринцип? Проблема ми е следния. Искам да съм с него и съм сигурна,че и той иска същото. Макар,че не е от хората,които обичат да показват чувствата си. Знае,че нашите не го одобряват.
Някой може ли да ми помогне,какво мога да направя,за да си промени мнението за него. И не само тя. Цялото ми семейство не го харесва. Беше ме наранил,аз него също,но..всеки прави грешки. След като майка ми го видя на снимките и щом говорихме за него ми каза,че той приличал на криминално момче.... и какво ли не още. :/
Веднъж щом ме попита коя е първата ми любов и аз едвам едвам и го казах и тя като разбра ..една физиономия направи .
Какво бих могла да направя аз..незнам.