.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Секс на 14!!

Hybrid View

Rand0mm
    Guest
    Напълно случайно знам за коя гимназия говориш и напълно случайно и аз уча в нея , в случая 10ти клас . Просто трябва да свикнеш с факта, че макар се води "елитна" гимназия нищо не е толкова розово. Следващата година вие 8ми клас минавате с нас в една смяна и ще видиш що е елита на Пловдив , пияни и напушени да се влачат из коридорите без никой да му пука ...

Супер фен Аватара на The Cheetah
    Цитирай Първоначално написано от Rand0mm Виж мнението
    пияни и напушени да се влачат из коридорите без никой да му пука ...
    Я пак?! То и аз съм уж в елитна гимназия, всички правят к`вото си искат, ама чак пък т`ва O.o

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Цитирай Първоначално написано от Rand0mm Виж мнението
    Напълно случайно знам за коя гимназия говориш и напълно случайно и аз уча в нея , в случая 10ти клас . Просто трябва да свикнеш с факта, че макар се води "елитна" гимназия нищо не е толкова розово. Следващата година вие 8ми клас минавате с нас в една смяна и ще видиш що е елита на Пловдив , пияни и напушени да се влачат из коридорите без никой да му пука ...
    и коя е тая гимназия, ако не е тайна че май вие имате за елитни 60-то и Седмочисленици

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    и коя е тая гимназия, ако не е тайна че май вие имате за елитни 60-то и Седмочисленици
    Кво му е на 60 то бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си