.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Eскапел

Eскапел

Здравейте.Бих искал да се обърна към момичетата, които са го пили.Нека ми споделят подействало ли е и как точно им се е отразило първите дни след приема.Проблема ми е следният: с приятелката ми правихме секс без презерватив, но и аз не знам защо не усетих да съм свършил, но се притесних да не би да е станало и да не съм усетил.Взе хапчето 12 часа след акта тъй като нямаше как по рано.Моля за информация от момичетата, които са го пили как им е подействало и дали е ефективно ?Благодаря Ви.

щом го е взела 12часа след акта всичко е наред.Може да и се обърка цикъла...не знам за други странични ефекти, би трябвало да ги пише в листовката.Ползвайте кондом другия път

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от arsenal4o Виж мнението
    които са го пили как им е подействало и дали е ефективно ?Благодаря Ви.
    Не съм взимала никога, ама в общи линии цикълът й ще се побърка.
    Менструацията може да идва два пъти месечно, може да прескочи месец-два-три, може да има кървене за 1-2-3 дни просто... един куп работи може да станат. В следващата половин година се пазете с презервативи, защото с изменяне на менструацията се изменя и овулацията, което значи, че по всяко време можете да направите гафа.

Ами, често срещано е кървенето 5-6 дни след приема му.. Нещата, които могат още да се случат са ти ги казали по-горе.. Внимавайте следващите пъти, за да не се налага да приема пак хапче (приема се един път на 6 месеца, защото е адски вредно..) Просто трябва да се усокоите, макар че е доста трудно..

Те го казаха и по горе. Седмица след това е нормално да прокърви слабо за 1-2 дена. Това е моят опит.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Какво може да стане, са ти казали преди мене, ще споделя само личният си еднократен опит с това хапче.
    Изпих го няколко часа след фала, нямаше силни болки ( съвсем леко ме боляха яйчниците, но за кратко ), гадене, и тн. неразположение, не ми е прокървявало, дори не ми обърка цикъла, пак си дойде точно на дата, на която трябваше, общо взето все едно не съм пила нищо.
    Последно редактирано от DragonLady : 03-23-2014 на 20:07

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Не е задължително цикъла и да се побърка(възможно е все пак - не се притеснявайте за това, не е бременна), но може да и се гади, да я боли в тази област, да и е някакво-никакво за час-два или ден-два. Хапчето е бъкано с хормони и може(не е задължително и това) малко да и е също променливо настроението, за някакъв период време, особено когато има ПМС.
    *сън*

Благодаря.Не и е дошло, трябва да и дойде около 1-2 и стискайте палци. Не знам как стана целия филм не мисля, че свърших, но е възможно да не сам се усетил.За всеки случай взех хапчето и ще се надявам да не е станал фал. Четох в листовката страничните ефекти, но най-добре да чуя мнения на хора преминали през това.Работата стана в петък на сутринта и занесох хапчето и сега ще следим как са нещата.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма и нищо

Надявам се!Иначе ми казаха, че ако е станало нещо ще и дойде след като пие хапчето,а ако не е ще и дойде, когато трябва или може да има там закъснение.Иначе тя е на 16, ако възрастта има значение.

Това последното, което каза беше глупост.

Гледай сега. Трябва да й дойде непосредствено след приема на хапчето. Това дава там 90тината процента гаранция, че действа. Ще има кървене, може да има главоболие, болки в гърдите, болки в корема, напрежение в областта на гърдите, закъснение в цикъла, в зависимост от колко обилно кървенето е било може дори да прескочи цикъл.
    1. Изпитал съм го с предишната ми приятелка.
    2. Бяхме и на гинеколог, които ни каза тези неща.

Еми каза, че я болят гърдите и корема още в деня , когато го изпи, но все още нищо не и е дошло .. Това значи ли че хапчето не си е свършило работата ? Също така каза, че цял ден била замаяна в деня, когато го изпи.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Това значи ли че хапчето не си е свършило работата?
    То хапчето е нямало "работа" така или иначе. Шанса да го е пила излишно е много по-голям от шанса да е бременна.
    Страничните ефекти са описани в листовката, за не знам кой път ще си изкажа възмущението, че просто момичето гълта хапчето и не чете проклетата листовка! Как може да се блъскат с подобни хапове без да се интересуват за последствията...
    И не е задължително да се прояви страничен ефект по принцип, има и хора, които не получават нежелани реакции.

Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    Гледай сега. Трябва да й дойде непосредствено след приема на хапчето.
    Това не е напълно вярно. Освен, ако не са направили гафа и не са очаквали цикъла и в близките няколко дни, вероятността е 50/50 дали ще и дойде веднага. Може да прокърви, но това не значи, че цикъла и е дошъл магически от никъде, но може и да и дойде, въпрос на организъм. Все пак това не е бонбон, не знаеш какви промени може да настъпят.

Една позната 3 пъти е пила Ескапел. Първия път и е дошло навреме, втория и третия ги е пила в един месец (началото и края) и тогава и е закъсняло с около седмица, и после си продължило по обичайния и график(нейни думи, да не кажете, че предполагам).

Не е бременна, вземи се образовай малко, че със знанията ти в момента, ще си докараш някоя беля. Пък горко и на мацката до теб.
    *сън*

Четохме цялата листовка няколко пъти. Просто нищо не пречи да питам хората, които са минали през това да споделят мнението си по въпроса.Знам, че в мен е грешката, но не съм писал с цел лични нападки към мен. Иначе все пак благодаря на всички за споделеното мнение.

Първо - това хапче обърква всички хормони и е много вредно.
    Второ - постарай се следващия път да се ''усещаш'' навреме.
    Трето - пила съм го един единствен път, когато се скъса презерватива, ефектът беше, че ми дойде след 3 дни /отново, тамън ми беше свършило/ и кръвта беше особена. И вероятно следващия месец ще й закъснее.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мерси на всички.

Четохме цялата листовка няколко пъти. Просто нищо не пречи да питам хората, които са минали през това да споделят мнението си по въпроса.Знам, че в мен е грешката, но не съм писал с цел лични нападки към мен. Иначе все пак благодаря на всички за споделеното мнение.
    То не е само листовката, която трябва да четете. Тук има сума ти важни теми, които ако ги отвориш и прочетеш поне веднъж по-задълбочено, няма да има нужда да пускаш теми при такива случаи. Не е само в теб грешката и мацката е виновна, че не знае основни неща, но като по-голям от нея се иска поне малко повече образованост. Основата като я имаш, от там е лесно. Прочети малко статии в интернет, порови се във форуми. Има адски много такива теми, да не говорим за останалото разнообразие. Следващия път ще внимавате, ако не - презервативи. По-добре от колкото момичето да се бъка с хормони всеки път, когато се обърка нещо.
    Айде, успехи.
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си