- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Казвайте
Абе един приятел ми каза че в студентския град за 50 кинта ще ми го лапат в кенефа на дискотеката :Д.. истина ли е ? ( смисъл не искам да хода да танцувам и да се напивам ами да изчукам некоя студентка )
Не бях виждал някой, който би търсил студентка за секс.
Да бе, все едно не знаем, че точно Нестудентски град е меката на разврата и простотията. Маса външни хора ходят с тая цел ...
Авторе, за свирка с пияна селяндурка след сесия може и да минеш по-тънко, една малка водка е достатъчна кви 50 лева?!
Да не говорим, че за тия пари една професионална курва би ти направила по-добре.
Аз пък не виждам какъв е проблема да си идеш като бял мъж, яко изпълнен с тестостерон в някое диско клубче, да си се зарибиш с някое маце, което ти хване окото, да пофлиртувате малко, да видиш накъде отиват нещата и веднага да действаш... 1-2 питиета няма хич зле да ви се отразят, а ти щом търсиш нещо за момента не е кой знае колко трудно да успееш накрая.. просто подходи с голямо спокойствие, дръж си се естествено и пол - един час ти трябва да повисиш на някоя маса преди да те огрее![]()
Цената за свирка е правопропорционална на марката кола, от която ще слезеш и моделът смартфон, който ще извадиш за да се тагнеш от дискотеката във Фейсука колко ти е яко. При най-добрата комбинация -> БМВ + Самсунг Галакси свирката ще ти излезне безплатна, ама ако си с някакво Опелче или WV и телефон с бутончета ще трябва да се бръкнеш по-дълбоко.![]()
Казано по-просто: Ако караш хубава кола, ако имаш хубав телефон и се държиш като богаташче, мацките от дискотеките в Студентски Грат сами ще ти налитат и то безплатно. Обаче ако нямаш тези екстри и си по-обикновин ще трябва да и предложиш повечко пари в кеш за да стане работата.![]()