- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите ?
Нормално ли е да си на 20 год, и да не може да заговориш момиче ? ( от притеснение )
Ами как се справя с този проблем.. доста момичета ми се усмихват или как да кажа заглеждат .. както и аз ама като се заговоря с някое момиче било то на работното и място , или някъде случайно да ме попитат нещо .. некак си се сковавам и ставам червен като домат "Д тва е малко странно защото докато съм сред приятели с които се познаваме от деца се чувствам перфектно и си се бъзикам но да напраа такъв бъзик пред момиче по скоро ще изглеждам като някво ''дърво'' и никой няма да се засмее ..
Опитай се да бъдеш себе си ;д Не знам как другояче да го кажа.. От дума на дума става разговор... Като почнете да разговаряте изрази своето мнение по въпроса и ако тя не каже нищо просто ти продължи с "А ти какво мислиш по въпроса?" Няма нищо страшно... Ноо един съвет ;д НИКОГА не показвай, че наистина си се сковал. Постарай се да го прикриеш.. Това предизвиква отношение, което не заслужаваш, защото показваш, че си се спекъл. Просто бъди себе си, пък каквото стане-стане. В крайна сметка правилната ще те приеме такъв, какъвто си. Има още един вариант:Ще се появи някоя, която ще те промени.![]()
Може би имаш някакви комплекси или се притесняваш от нещо (свързано с характера ти или външния вид) ? Опитвай да ги заговаряш дори и в началото да не е успешно ще свикнеш, няма как да стане като не предприемаш нищо.
а как мислите опцията, че може би ми е по добре сам но ми е няква фикс идея да имам приятелка понеже досега съм нямал ?
Значи ти е време да се вземеш в ръце, защото все пак си на 20... ходи по често на дискотеки, придобий самочувствие! Ходи на фитнес примерно. Всеки, който изглежда добре и се харесва, вярва в себе си. Занимавай се с момичета, които ти харесват, запознавай се с хора, излизай по-често, заговаряй се по-често с някой. Не е нужно да задушаваш хората с празни приказки, но един от най-добрите ходове на един мъж е да се интересува от момичето. Питай я какво прави през свободното си време, какво харесва, темата за музика и филми е неизчерпаема.. Мога много време да пиша разни работи, ама ако не се вземеш в ръце няма кой да ти стовари мацка на вратата, нали?
ами да ти кажа нямам желание да ходя под дискотеки причините са 2 .. едната е че нямам желание ( смисъл не съм тип купонджия) другата причина е че не съм от типа хора дето изгарям от желание да се бия казвам ти го така .. достатъчно съм чувал от приятели даскало ако щеш и по тв репортажи, в повечето дискотеки става мазало сбиваници, и т.н. не искам да отида някъде някой да се заяде с мен ( окей има вероятност да не му обърна внимание , но ако се опита да ме нападне с нож или нещо такова трябва да му отрежа главата да се защитя и после да влезна в затвора за едното нищо .. мисля че ми разбра мисълта за дискотеките защо не ми се ходи в чужбина не знам как е но в бг говорим .. тука мутрите ги намушкват и стрелят и полицията не прай нищо кво остава за обикновенните хора .. ) малко се отклоних от темата но ти давам изчерпателен отговор що не ми се ходи по дискотеки..
другото което ме питаш да ти кажа, мисля че остана с впечатление че съм някъв дебелак или рахит като каза ходи на фитнес :Д .. да верно е че съм нямал приятелка но спортувам от години и мога да кажа че имам добро тяло нито някъв нацепен с стероиди нито някъв гърчав ..
Последно редактирано от me22 : 04-03-2014 на 19:11
да така е .. всеки вид спорт ти вдига самочувствието .. не съм от типа дет се снимат в фитнеса след трен ( да правил съм си неколко снимки е така за кеф,но нямам фейсбук и не съм си ги качвал никъде та да се хваля с тяло или нещо такова просто си тренирам за кеф и за да може тялото ми да издръжливо в екстремни ситуации : )
Фейсбук е като нощен клуб-правиш си снимка, харесват те, пращат ти покана и се запознавате .. тка, че вземи си направи един, защото с много хора би се запознал, а щом имаш яко тяло, ще има и момичета. Според мен това е част от решението ти. Може да ти се сторя като някаква, дето не излиза от фейсбук, но от личен опит знам, че това е място, на което можеш да намериш много хора и да завържеш запознанство.![]()
е яко тяло сега не съм казал че съм проф модел или нещо такоа :Д :Д:Д:Д .. а за фейсбук не не искам .. не ме кефи социалната мрежа и следенето на хора там .. също и хора които не харесвам да имат достъп до мои снимки или информация .. отделно че фейсбук акаунт може да бъде хакван .. с една дума не искам хора дето ги познавам от даскало или отнякъде да ми напишат името и да им излезне всичкото инфо за мен .. да знам че има настройки да си прайш акаунта по предпазлив но не ме кефи тая идея : )
и специално за фейсбук да се запозная с момиче дет си пише с 200 момчета освен мен в същото време , лесно може да заблуди човека отсреща .. смятам че визуалния контак по трудно може да заблудиш отколкото зад клавиатурата в фейсбук .. иначе да преди си мислех да си праа рег в сайтове за запознанства но се отказах и не съм си правил,не мисля и да си правя : )
;д Еми ти на живо като се спичаш как по друг начин да се отпуснеш? Кво ти пука с кой си пише, важно е да излезете и да се харесате, ако не се, следващата! Така е и при нас, момичетата, пишем си, ама не на всеки казваме "ей, аре някой път да се видим" ... така, че..![]()
е ако едно момиче си пише с 200 момчета в фейсбук и ти праща целувка примерно ( а го прави на още 200 ми се струва малко несериозно :Д ) не че в е реалния живот не може да се вижда с още момчета освен мене но си мисля че тая фейсбук мания е в вреда :Д )
иначе да права си трябва реалния контакт да го подобря ..
Отпусни се, знам кво е ;д и аз бях така .. в смис мислех, че всичко трябва да е за 1 и само за него, ама реално не е ;д така, че не виждам друга тренировка за теб от това? Или пък като си харесаш някоя в кафето и ако е сама да отидеш да я заговориш?