- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Нямате си и на представа колко жалко изглеждате отстрани...
Особено карайки се кой имал пари за хладилник и кой ходил всяка седмица за да се запасява с боб и леща...
По темата: Бил съм и по-добре, но докато не се науча да бъда по-сдържан емоционално и с приказките в такива периоди, ще е така... :/
Надявам се да ми прости (отново), че вече прекалено много грешах... :/
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Няма ли някой модератор да се намеси. Бахти цирка.
Човек не може един кекс да си направи.![]()
ебати тъжните истории се развиват тук, повече няма да чета, убедих се, че има и по-зле от мен и ми е по-добре хаха :д
със смесени чувства съм. писаниците ни са един път, мисля, че и на двама ни е по-лесно така да си изразяваме случващото се в обърканите ни главици. на живо.. яко беше, бяхме си на наш'то място, пихме бира, ядохме шоколад.. ама дотам.
днеска се возих в нов дълъг тролей, ааа мегаутре надявам се да си купя обувки и някви нещица, понеделник си поръчвам така исканата раничка и тва е, не ми трябва нищо материално повече!
Ах, върнах се, изморен съм, искам да си почина. Останах с кофти впечатления от Студентски град... :/
@Ц, този път ще те спомена първо теб, знам че имаш дрязги с Ивета, но да почнеш да я храниш, ей тъй у форона е безсмислено, да, прав си, най-вероятно го е заслужила заради поведението и спрямо теб, но ЗАЕБИ.
@Плами, знам че Ивета ти е добра приятелка, но няма смисъл и ти да се включваш в хуленето, те двамата нека си се хулят, но да е на лично.
@Ивета, не за първи път настройваш други потребители срещу други, спри да го правиш, не е готино, когато имаш проблем с даден потребител, намери начин да го разрешиш лично с него, подло е да намесваш и други хора.
По принцип, бих подкрепил Цецо, но предпочитам да съм неутрален, щото и двамата сте виновни за простотиите.
Последно редактирано от TheNormalGuy : 04-04-2014 на 18:58
Мерси за психоанализата,отново
Глейте си живота и не обсъждайте моя, щото като набърквате едната, няма как да не засегнете и другата.
Майната му - приятно ми е, вкъщи съм, утре ще е още по-хубаво. Искам само малко сън,защото днес не се наспах, събудих се с адското главоболие,дано не се повтори,защото ще си направя харакири.
maDamn
Ае заебете тъпия спор, че верно стана цирк.
Извинявам се на Пламена за всичко казано по нейн адрес.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Леле, хора, чил аут плийз, стана прекалено...
На мен пък нещо ми е много тъжно и самотно, така се нуждая от прегръдката му в момента![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Колко мразя простаци, майкоооооооо.
романтична комедия + храна/шоколад оправя всичко. как не се сетих по-рано?
Сънливоо..смотано, притесненоне знам дали проблема, който имам ще се оправи скоро..
и ми липсва мойто момче много....
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Много ми е нервно.
Не е като да не съм се занимавала и преди с това, ама все пак ми е нервно, не отделих кой знае колко време на подготовка. Щеше да е толкова лесно, ако просто ми бяха приели другия сертификат. Уф!
Поне после имам цяла седмица да си губя времето както аз искам. Ама като се знам, сигурно ще я прекарам наваксвайки материала, който загубих през миналата.![]()
Стискам си палци
Страхотна женска вечер! Много алкохол, музика и храна! :Д Какво по-хубаво?
Сега отивам да уча.
Заебавам ученето. К'вото научила, научила. Няма да се претрепвам тука за още няколко часа, нито сили имам, нито воля, нито мога да запомням к'вото и да е вече. КРАЙ.
За другото... .