.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Отслабване..

Тей искам да отслабна в дупето и краката. Проблема ми е,че дупето ми е по-изхвръкнало т.е. като бразилско и искам да го смаля на обиколка .. Краката искам също да им намаля обиколката. Всеки ден след у-ще тичам, сега ще си намеря и упражнения, но трябват и диети. Дайте идея за някоя хубава диета или хранителен режим .. На 15 г. съм
    Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!

Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!

От тази снимка честно казано се виждат само краката, които според мен са доста добре. Моя съвет е да не спазваш диети, понеже си на 15 год, но да не ядеш пържени неща, чипсове, шоколади, кроасани и всякакви неща в лъскави опаковки. Също така пий много вода иии яж повече плодове.

Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    От тази снимка честно казано се виждат само краката, които според мен са доста добре. Моя съвет е да не спазваш диети, понеже си на 15 год, но да не ядеш пържени неща, чипсове, шоколади, кроасани и всякакви неща в лъскави опаковки. Също така пий много вода иии яж повече плодове.
    На третата снимка (долу в дясно) можеш да видиш как вътрешната част на бедрата ми почти се допира.. Именно там желая да отслабна

Супер фен Аватара на mayaaa
    НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА... Дори краката не се виждат добре. Омръзна ме да се блещя в снимките. Или се снимай и дай хубави снимки, или не очаквай да ти дадем адекватни съвети.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА... Дори краката не се виждат добре. Омръзна ме да се блещя в снимките. Или се снимай и дай хубави снимки, или не очаквай да ти дадем адекватни съвети.
    Не можеш ли да бъдеш по-мила? Супер гадно и грубо държание имаш.

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    снимала съм частта която ми е проблемна .. няма да си снимам лицето + че търся диета/хранителен режим, а не упражнения и принципно дори няма нужда от снимка .... И въпреки това, да - вътрешната част на бедрата ми е проблемна и там искам да отслабна за това нея снимам..

Голям фен
    Град
    София
    Ти, ако знаеш какво искаш, аз съм трамвай!
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Ти, ако знаеш какво искаш, аз съм трамвай!
    Искам да намаля обиколката на бедрата си (ако е възможно да отслабна във вътрешната част на бедрата) и на дупето си

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ти имаш някакви sick hopes, никакво бразилско дупе и дебели бедра нямаш, добре си си според мен, но няма лошо да спортуваш. Щом тичаш ще ти се стегнат дупето и бедрата, а за хранителния режим - ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ. Спираш пържено, ресторанти за бързо хранене, мазно, сладко и т.н. и си готова.

Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Ти имаш някакви sick hopes, никакво бразилско дупе и дебели бедра нямаш, добре си си според мен, но няма лошо да спортуваш. Щом тичаш ще ти се стегнат дупето и бедрата, а за хранителния режим - ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ. Спираш пържено, ресторанти за бързо хранене, мазно, сладко и т.н. и си готова.
    Благодаря за мнението

Супер фен Аватара на Meonesssss
    Кардио, по дяволите

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    Кардио, по дяволите
    Кажи й, кажи й!

Getyourfreakon, не съм толкова груба, просто такива мнения си ми засичала. Изнервям се, като е дала няк'ви миниатюрни снимчици с лошо качество, от които нищо не се вижда. Също и за това, че не може да погледне някоя от останалите 2057359729 теми със същия въпрос.

Авторке, нищо ново не можем да ти кажем. Кардио, спираш вредната храна, може и да намалиш хляба и ще отслабнеш. И не ти казвам да си снимаш лицето, а просто мааалко по-ясни снимки и с размери по-големи от квадратче 5x5. И все пак не можеш да отслабнеш на определени места, единствено можеш да се стегнеш на определени места.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от LudetinA55 Виж мнението
    Искам да намаля обиколката на бедрата си (ако е възможно да отслабна във вътрешната част на бедрата) и на дупето си
    http://prikachi.com/images/469/7230469B.jpg

Добре си

Абе не е баш добре положението, искам да се стегна. Та да попитам - Jillian Michaels 30 Day Shred може ли да помогне ?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си