- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване..
Тей искам да отслабна в дупето и краката. Проблема ми е,че дупето ми е по-изхвръкнало т.е. като бразилско и искам да го смаля на обиколка .. Краката искам също да им намаля обиколката. Всеки ден след у-ще тичам, сега ще си намеря и упражнения, но трябват и диети. Дайте идея за някоя хубава диета или хранителен режим .. На 15 г. съм
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
http://prikachi.com/images.php?images/648/7233648c.jpg - ето и снимка![]()
![]()
Има миг0ве в жив0та к0ит0 0ставят следи ... Има раздяла за к0ят0 не стигаг сълзи ... Не ме забравяй д0ри к0гат0 слънцет0 забрави да блити !!!!
От тази снимка честно казано се виждат само краката, които според мен са доста добре.Моя съвет е да не спазваш диети, понеже си на 15 год, но да не ядеш пържени неща, чипсове, шоколади, кроасани и всякакви неща в лъскави опаковки. Също така пий много вода иии яж повече плодове.
НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА... Дори краката не се виждат добре. Омръзна ме да се блещя в снимките. Или се снимай и дай хубави снимки, или не очаквай да ти дадем адекватни съвети.
снимала съм частта която ми е проблемна .. няма да си снимам лицето+ че търся диета/хранителен режим, а не упражнения и принципно дори няма нужда от снимка .... И въпреки това, да - вътрешната част на бедрата ми е проблемна и там искам да отслабна за това нея снимам..
![]()
![]()
Ти, ако знаеш какво искаш, аз съм трамвай!
Queen of the Damned
Ти имаш някакви sick hopes, никакво бразилско дупе и дебели бедра нямаш, добре си си според мен, но няма лошо да спортуваш. Щом тичаш ще ти се стегнат дупето и бедрата, а за хранителния режим - ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ. Спираш пържено, ресторанти за бързо хранене, мазно, сладко и т.н. и си готова.
Кажи й, кажи й!
Getyourfreakon, не съм толкова груба, просто такива мнения си ми засичала. Изнервям се, като е дала няк'ви миниатюрни снимчици с лошо качество, от които нищо не се вижда. Също и за това, че не може да погледне някоя от останалите 2057359729 теми със същия въпрос.
Авторке, нищо ново не можем да ти кажем. Кардио, спираш вредната храна, може и да намалиш хляба и ще отслабнеш. И не ти казвам да си снимаш лицето, а просто мааалко по-ясни снимки и с размери по-големи от квадратче 5x5. И все пак не можеш да отслабнеш на определени места, единствено можеш да се стегнеш на определени места.
Абе не е баш добре положението, искам да се стегна. Та да попитам - Jillian Michaels 30 Day Shred може ли да помогне ?!![]()