.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен
    Horata se popravqt , oshte poveche decata, veroqtno sam ne zabelqzva kakvi gluposti drunchi, povqrval si e che parite go izdigat na vurha , che dori v duhovno systoqnie, no nikoga ne e kusno da padne na zemqta
    povecheto bogatashi si jiveqt v svoi sredi koito gi razdelqt ot drugite klasi i mantalitet vupreki che nikoi ne e zastragovan ot zagubi , parite ne sa losho neshto stiga da mojesh da gi kontrolirash s jivota si bez da ostavqsh na tqhnata pristrastenost

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Horata se popravqt , oshte poveche decata, veroqtno sam ne zabelqzva kakvi gluposti drunchi, povqrval si e che parite go izdigat na vurha , che dori v duhovno systoqnie, no nikoga ne e kusno da padne na zemqta
    povecheto bogatashi si jiveqt v svoi sredi koito gi razdelqt ot drugite klasi i mantalitet vupreki che nikoi ne e zastragovan ot zagubi , parite ne sa losho neshto stiga da mojesh da gi kontrolirash s jivota si bez da ostavqsh na tqhnata pristrastenost
    в моето село помня един от детската градина само с това се хвалеше, беше ми казал - искаш ли да ти дам куфарче с йени (били сме на 4), в момента е същия позьор и смешник
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    в моето село помня един от детската градина само с това се хвалеше, беше ми казал - искаш ли да ти дам куфарче с йени (били сме на 4), в момента е същия позьор и смешник
    da. Suglasen sum , no mejdu promenqt i popravqt ima razlika
    ako promqnata ne moje da e pulno i vinagi si ostavqsh sebe si, da se popravish za nqkoi greshki osuznati i preusmisleni = e vuzmojno
    i az kato maluk sym si mislil i razsujdaval gluposti . Koito dnes ne si predstavqm
    po princip vseki ima vuzmojnost za promqna kato biva podlojen na tejki izpitaniq prez opredeleni etapi
    a umniq chovek nikoga ne zloupotrebqva s imashtoto zashtoto znae kolko trudno se pecheli i kolko lesno se pada

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си