.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4861

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Днес ни казаха, че на изпита по езикова култура успеваемостта е около 10 %
    Колкото и да учите това се взима на късмет..
    Eзикова култура на български?
    Знам, че половината са неграмотни, ама това е просто смешно.
    Да не говорим, че съм виждала материалите, които се правят в клас. Пълен смях са, нищо впечатляващо трудно.
    По темата: Добре ми е, малко мързеливо, отнема време да вляза в релси, но нищо. Чакам нашите да ми пуснат колетче, обичам да получавам неща!! :Д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-09-2014 на 15:53

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Eзикова култура на български?
    Знам, че половината са неграмотни, ама това е просто смешно.
    Да не говорим, че съм виждала материалите, които се правят в клас. Пълен смях са, нищо впечатляващо трудно.
    По темата: Добре ми е, малко мързеливо, отнема време да вляза в релси, но нищо. Чакам нашите да ми пуснат колетче, обичам да получавам неща!! :Д
    На български да.. нали ще се водя филолог след време, трябва да се правим, че знаем български..
    Всъщност изпита не е труден, колкото професора е гаден, а нали знаеш, че ако професора реши да се заяжда и всичко да си знаеш, пак го духаш... Ако ти покажа само една задача от това, което ще е на изпита...
    Фразеологизми.. (той ни даде 1/4) от тях и само 1 час не можах да им напиша значенията (копирайки от интернет/ демек по-бързо отколкото да ги пиша всяко едно-по-едно) А трябва да измислиш изречение със всяко/ произхода им и още няк'ва задача и това е само 1/3-та от изпита и все пак не е толкова труден, колкото тоя се заяжда за няк'ви незначителни грешки... Поне, че ще ни пусна с речници на изпита.. та пак е някаква помощ..

Auriss, повече няма да го бъде, писна ми да се занимавам с хора живеещи за форумната аудитория, които казват, каквото и когато им падне, с цел да се "издигнат" в йерархията тук.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    На български да.. нали ще се водя филолог след време, трябва да се правим, че знаем български..
    Всъщност изпита не е труден, колкото професора е гаден, а нали знаеш, че ако професора реши да се заяжда и всичко да си знаеш, пак го духаш... Ако ти покажа само една задача от това, което ще е на изпита...
    Фразеологизми.. (той ни даде 1/4) от тях и само 1 час не можах да им напиша значенията (копирайки от интернет/ демек по-бързо отколкото да ги пиша всяко едно-по-едно) А трябва да измислиш изречение със всяко/ произхода им и още няк'ва задача и това е само 1/3-та от изпита и все пак не е толкова труден, колкото тоя се заяжда за няк'ви незначителни грешки... Поне, че ще ни пусна с речници на изпита.. та пак е някаква помощ..

Auriss, повече няма да го бъде, писна ми да се занимавам с хора живеещи за форумната аудитория, които казват, каквото и когато им падне, с цел да се "издигнат" в йерархията тук.
    Речник на изпит по езикова култура?!?!
    Каква е тая небивалица?!
    Иначе фразеологизмите вероятно не са най-приятните, а съм останала с впечатлението, че много малко хора наистина ги познават и използват. И на мен ми се случва да не знам някои. Това за гадния професор минава за устни изпити. За писмени също, но далеч не за езикова култура.
    Синтаксис ще имате ли? Пунктуация?

Ама айде, може и да е гадно. Постни ми изпита... или фразеологизмите, каквото там имаш, да ги разгледам.

Давай ми го тоя изпит, ще ти метна една камара малоумни лекции за наизустяване по информатика. А интересната част, дето барем се иска малко мисъл поне, е програмиране - вярно на някакво много никакво ниво и всеки програмист ще ми се смее, че се оплаквам, ама е ужас!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-09-2014 на 17:31

Мега фен Аватара на draid
    Речник на изпит по езикова култура?!?!
    Каква е тая небивалица?!
    Иначе фразеологизмите вероятно не са най-приятните, а съм останала с впечатлението, че много малко хора наистина ги познават и използват. И на мен ми се случва да не знам някои. Това за гадния професор минава за устни изпити. За писмени също, но далеч не за езикова култура.
    Синтаксис ще имате ли? Пунктуация?

Ама айде, може и да е гадно. Постни ми изпита... или фразеологизмите, каквото там имаш, да ги разгледам.

Давай ми го тоя изпит, ще ти метна една камара малоумни лекции за наизустяване по информатика. А интересната част, дето барем се иска малко мисъл поне, е програмиране - вярно на някакво много никакво ниво и всеки програмист ще ми се смее, че се оплаквам, ама е ужас!
    Програмиране на ниско ниво носи малко по-различен смисъл в тая сфера, от това което ти имаш в предвид Не го ползвай.

anonymous708973
    Guest
    Напълно е възможно :д
    Имах предвид "много базово ниво, съвсем за начинаещи".

Мега фен Аватара на draid
    Напълно е възможно :д
    Имах предвид "много базово ниво, съвсем за начинаещи".
    Така по добре, че езиците за програмиране на ниско ниво са тегава работа, като цяло всичко което се доближава до ниското ниво, сиреч желязото и транзисторите е кофти работа.

По темата: Днес съм като пребииит, снощи какво ми трябваше да излизам, после тъкмо да се прибера и да ми звъннат да ме карат пак да излизам. Трябваше да си остана в нас

Супер фен Аватара на mayaaa
    На какъв език програмираш?

Малко си бездействах днес, ама си го заслужих. И ми е едно такова продуктивно, но в сфери, за които сега определено не е времето. Meh.
    Не знам как се справя организмът ми, но за последите 72 часа съм спала по-малко от 10 и все пак не съм ходещ труп.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    На какъв език програмираш?
    Една моя даскалка по информационни технологии/информатика, я питат на какви езици можете да програмите и тя отговори цитирам: "На Английски"..

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Една моя даскалка по информационни технологии/информатика, я питат на какви езици можете да програмите и тя отговори цитирам: "На Английски"..

Това ми напомни за една моя бивша учителка по информатика и информационни технологии.От учебниците беше назупкала всичко,но пък настрани имаше доста куриозни случки.
    Веднъж един съученик дето малко обича да лъже беше качил един драйвър за звуковата карта понеже нямаше звук и той тръгна.След което на въпросната ми учителка и обясняваше как е инсталирал драйвъра в колонките на компютъра и тя вика:"Ааа добре". Не знаеше къде се намира настройката за вписване на IP-то. На Windows XP му казва Уиндоус Хикс Пе,на бутона Num Lock казва Хъм лок.
    А иначе понеже мразеше чалга,а някои мои съученици бяха качвали тя решила да я изтрие.Хванала и уж я изтрила.На следващият час съучениците пак пускат чалгийките без да знаят,че ги е трила.А тя започна да се развиква как така си позволяват да я качват отново тая чалга след като вече я била изтрила.Оказа се че всъщност е изтрила плейлистата на Winamp-a, а песните продължават да си седят на хард диска. Та така

Относно мен.Все повече започвам да се замислям,че или много яко съм се издънил в някой евентуален предишен живот или просто плащам нечии чужди грешки...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Веднъж един съученик дето малко обича да лъже беше качил един драйвър за звуковата карта понеже нямаше звук и той тръгна.След което на въпросната ми учителка и обясняваше как е инсталирал драйвъра в колонките на компютъра и тя вика:"Ааа добре". Не знаеше къде се намира настройката за вписване на IP-то. На Windows XP му казва Уиндоус Хикс Пе,на бутона Num Lock казва Хъм лок.
    А иначе понеже мразеше чалга,а някои мои съученици бяха качвали тя решила да я изтрие.Хванала и уж я изтрила.На следващият час съучениците пак пускат чалгийките без да знаят,че ги е трила.А тя започна да се развиква как така си позволяват да я качват отново тая чалга след като вече я била изтрила.Оказа се че всъщност е изтрила плейлистата на Winamp-a, а песните продължават да си седят на хард диска.
    Майко, а аз си мислих, че моите са загубени.
    Сега си спомних за един индивид по заместване, който не знаеше в какъв час е влязъл и трябваше 15 минути да обясняваме, че това е час по ИТ, а не информатика и че двете са различни неща.

Он: Много се надявам утре да е добър ден. Има какво да "взема" от него. Сега обаче ми е заспало и безжизнено (време беше ). Поне денят беше добър, въпреки шибаното време. А залата беше почти празна, толкова е приятно така, а не да се блъскаш в хората! :33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си