- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Тъпо. Почти забравих честитката и веднага се усети различно отношение. Обявявам война на разсеяността.
Вир вода станахме, а когато дойдохме в нас куч го олигави допълнително :Д Голям смях беше. Направих му шишчета с бекон и топено сирене, и пихме от на дядо виното ;3 хубаво ми е (((((:
Заспало ми е. От вчера насам все ми се спи като на бебе-коте. :3 Иначе ми е яко. Такова едно стоплено, лигаво, гушливо, гальовно и така нататък. Искам си го тука, един час не ми стигна.
толкова ми е хубаво като правя всеки ден по нещо ново :3 минавам по нов път, хващам някъв рандом автобус, на който никога не съм се возила макар и за 1 спирка и слизам.. хаха полудявам май :д
не съм доволна от себе си, всеки ден се заричам вече да не ям сладко и след малко хоп някак си на самопилот се завличат до магазина и се набухвам с шоколад.. дебела съм, трябва да се стегна, гррр.
Хахахахахахах, умирам си от смях. Супер забавен ден, направо... толкова интересни ситуации около мен, хахахахах.
Речник на изпит по езикова култура?!?!
Каква е тая небивалица?!
Иначе фразеологизмите вероятно не са най-приятните, а съм останала с впечатлението, че много малко хора наистина ги познават и използват. И на мен ми се случва да не знам някои. Това за гадния професор минава за устни изпити. За писмени също, но далеч не за езикова култура.
Синтаксис ще имате ли? Пунктуация?
Ама айде, може и да е гадно. Постни ми изпита... или фразеологизмите, каквото там имаш, да ги разгледам.
Давай ми го тоя изпит, ще ти метна една камара малоумни лекции за наизустяване по информатика. А интересната част, дето барем се иска малко мисъл поне, е програмиране - вярно на някакво много никакво ниво и всеки програмист ще ми се смее, че се оплаквам, ама е ужас!
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-09-2014 на 17:31
Напълно е възможно :д
Напълно е възможно :д
Имах предвид "много базово ниво, съвсем за начинаещи".
Така по добре, че езиците за програмиране на ниско ниво са тегава работа, като цяло всичко което се доближава до ниското ниво, сиреч желязото и транзисторите е кофти работа.
По темата: Днес съм като пребииит, снощи какво ми трябваше да излизам, после тъкмо да се прибера и да ми звъннат да ме карат пак да излизам. Трябваше да си остана в нас![]()
нищо не чувствам , защото умрях от студ.
Кълбо от емоции съм, което клони към два напълно различни полюси.
Хах...
На какъв език програмираш?
Малко си бездействах днес, ама си го заслужих. И ми е едно такова продуктивно, но в сфери, за които сега определено не е времето. Meh.
Не знам как се справя организмът ми, но за последите 72 часа съм спала по-малко от 10 и все пак не съм ходещ труп.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да действам ли да принципа "сега или никога" и дали това ще му причини твърде много стрес...
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Хълцам от доста време и не мога да спра. Барса ги надиграват сериозно. Вчера беще по-добър ден
Ей, тоя пусти кекс за втори път го правя и пак на нищо не стана. То тука нито печката ми печка, нито тавите ми тави, ама все пак... Пфу.
Силно се надявам бъдещият ми мъж да може да готви и да обича да го прави, ако не - надявам се да изкарваме достатъчно, че да можем да се храним навън, че ако трябва да разчитаме на моите готварски умения гладни ще си умрем.Ужас.
Видях, че са ми пуснали новата курсова, ама ще я почна в събота. Другият месец по това време вече изобщо няма да ги мисля университетските глупости. Нямам търпение.
Чувствам се леееко тъпо.
Предадена, но от себе си, което е най-лошото.
Знам си аз, че трябва да слушам себе си, а не да ходя по задника на някой друг. Знам това, но защо го правя понякога?! Въобще нямам отговор на този въпрос.
Не обвинявам нея за случващото се, обвинявам само мен. Все тая.
Преди малко добавих филм номер 1 000 към watchlist-a в imdb. Доволен съм![]()
Имам такива добри деца, ако и в Петък се държат така може и да си възвърна част от гласа![]()
Добро ви утро..
Много ми е весело тази сутрин и не знам на какво точно се дължи..След около час и половина ще карам математика /вероятно/, не съм карала свестен час от повече от месец..После физическо и все едни такива прекрасни часове..;3 *не е сарказъм..да, за математиката също*
Чудя се дали да не го притесня след малко.Да става, няма само аз да спя 3 часа я..
Миличкото, толкова ми липсва..Нищо де, още малко остана, скоро ще му се радвам като хората..;3
Мех, трябва да гоня рейс..Приятен ви ден на всички..;3 Дано във всеки от вас да има поне доза щастие от това, което изпитвам днес..;3