- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как мислите ?
и аз така мисля хора, но малко трудно да си намеря нова компания .. смисъл как да ги търся ? :Д да ходя някъде и да се натрапвам ли .. честно казано имам малко познати освен тия с които съм учил и живеят в моя квартал ..
Виждаш някой познат, не зависимо от къде, заговаряте се и накрая "Еее, някой ден трябва да се видим да пийнем нещо" и хоп, отвори ти се парашутааа![]()
Misheto_iw мерси за отговорите ти в темата, само да те питам нещо мисля тези дни , кат се пооправи времето да почна лов за мацки, няма ги подпирам много по възраст от 18 до 35,40 :Д кажи ми места в София освен дискотеките където мога да отида и да потърся нещо : )
Тази тема ме прави нещастна...
Намерете си топките младежи, без тях и да излъжете някоя да излезе с вас, после ще се чудите какво да я правите...за съветите да се търсят хора по фейсбук, дискотеки, кафета и молове, ще ви препоръчам да си вземете и нова самоличност от там...с нея и гъзарски очила, може и да ви върже някоя 15-годишна...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Най-лесно е в някое кафене. Отиваш с някой твой приятел, нацелваш си някоя и просто отиваш при нея... Или пък има и още един вариант ..викаш сервитьора/ката, плащаш й сметката, но може и да ти се усмихне и да те подмине, но може и да дойде при теб. Поне аз така си го представям, защото все пак ако е с приятелка не можеш да цъфнеш пред тях. За това примерно й покажи интереса си чрез езика на тялото ти. Засичай й погледа, усмихвай й се и като видиш, че става отиваш при нея и се запознавате, и следователно искаш телефона й щом нямаш фейсбук. Но пак ти казвам, направи си.
Ти не си тук за да намериш решение на проблем (който най-вероятно нямаш), а за да си чешиш пръстите. По интересно е че все още има такива дето ти връзват, но има доста "простички" дечица, пък и кво толкоз, важното е лаф да става.
И все пак да си на 20 и да не можеш да заговориш момиче си е проблем.