.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Искам да надебелея !

Здравеите първо да ви се представя
    на 16 години съм , висок съм 1.73 и тежа само 60 килограма
    ям следните неща на ден
    Сутрин - 1 парче баница или 3-4 филии
    Обед - Каквото има готвено , мусака,кюфтета по 2-3 и 2-3 филии
    Вечер - Същото като на обед и някои път по някоя вафла..
    Искам да ви попитам как да надебелея немога да надебелея и това си е, опитвам се да ям но немога преям и немога повече ...
    Искам да се посъветвам с ваз дали може да е някаква болест и заради
    това да немога да надебелея на какъв доктор да ходя да ми каже
    и да ми направят излесдвания ... ?

Голям фен Аватара на liim0nka
    Отиди при личната и кажи какво ядеш през деня и тя ще прецени за къде да ти даде направление.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Хах, тая пък.. просто имаш бърз метаболизъм, това не е болест.
    И едва ли искаш мазнини, по-скоро мускули, нали?
    Тренирай нещо.. фитнес, ако нищо не ти е интересно.
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Искам да надебелея !

Цитирай Първоначално написано от albertog
    Здравеите първо да ви се представя
    на 16 години съм , висок съм 1.73 и тежа само 60 килограма
    ям следните неща на ден
    Сутрин - 1 парче баница или 3-4 филии
    Обед - Каквото има готвено , мусака,кюфтета по 2-3 и 2-3 филии
    Вечер - Същото като на обед и някои път по някоя вафла..
    Искам да ви попитам как да надебелея немога да надебелея и това си е, опитвам се да ям но немога преям и немога повече ...
    Искам да се посъветвам с ваз дали може да е някаква болест и заради
    това да немога да надебелея на какъв доктор да ходя да ми каже
    и да ми направят излесдвания ... ?
    мгхм...ами те на твоите "само 60 килограма" (при 173&16а) не можеш да си представиш колко са ти завидели, моето момче!!!

ти от "килограми" нужда нямаш!!!

най-вероятно подведен по "стандартите" имаш нужда от това, на което казват "тяло". с твоите данни това е лесно осъществимо: ако искаш секси дупе по което си падат жените и яки бедра - велосипед. ако искаш широки рамена и мощен гръден кош - плуване или водни спортове.
    друго май не ти трябва

Т'ва е смешно! Недей да надебеляваш с ядене а заякни с тренировки,момиче! Ти си луда!
    Ще надебелееш все някога и к'во ..?? Мислиш,че ш си с хубава фигура и че всички ш ти се радват ли? Вземи се затренирай някъде по-бързо

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от b3b3t0y
    Т'ва е смешно! Недей да надебеляваш с ядене а заякни с тренировки,момиче! Ти си луда!
    Ще надебелееш все някога и к'во ..?? Мислиш,че ш си с хубава фигура и че всички ш ти се радват ли? Вземи се затренирай някъде по-бързо
    Момче е човекът бе ...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    with Christopher Drew <3
    случая ми беше същия.
    с и без повод се тъпчех като идиот..
    сега съм добре на килограми,нормална..но постоянно продължавам да се тъпча и ми е адски трудно,а не искам да се тъпча.
    така ,че имам съвет-не се тъпчи.
    яж малко повечко но по график и не безразборно да се тъпчеш,да не говорим,че така можеш си разшириш стомаха..
    ии освен това самовнушението е важно.
    внуши си,че можеш да надебелееш ;]]
    най-важно е самовнушението в случая..и гледай просто да започнеш режим с повече храна,но не прекалено много,защото трудно се отвиква
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

Град
    София
    Ще използвам темата да попитам.. Разширен стомах стеснява ли се така да се каже или като го разшириш-край.. остава си разширен ?

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Ще използвам темата да попитам.. Разширен стомах стеснява ли се така да се каже или като го разшириш-край.. остава си разширен ?
    някой добър човек ще отговори ли на тъпичкия ми въпрос ..

Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Възможно е да се стесни, да
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Доколкото знам - възможно е да се стесни /но не съм сигурна..Просто съм чувала/
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Варна
    Хаха,не знам за какво ти е да надебеляваш...иначе и аз съм така,висок съм 1,85 и преди бях около 75 кила и тренирах баскет.След това спрях(просто от мързел...)само ядях и спях,нищо друго.. :X и мислех че съм станал едно 80 кила,и като се претеглих на скоро бях 69 от тогава съм very happy ,`щото разбрах че имам бърз метаболизъм и си ям квот си искам без притеснение да надебелея или нещо...смятам и лятото фитнес да почвам и ти го препоръчвам и на тебе

П.С. пък ако толкоз имаш мерак да надебеляваш...нз хапвай от макдоналдс-а всеки ден и смятам че ще си готов след 3-4 седмици
    no dream is too big,sky is the limit! :]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Доколкото знам - възможно е да се стесни /но не съм сигурна..Просто съм чувала/
    мерси за отговорите добри хора KadifWerewolf и SmilezZz

Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Отиваш на лекар и ще ти дадат някоя диета и готово (има диети и за отслабване и за надебеляване) .. почни да тренираш,Спри цигарите и алкохола (АКО УПОТРЕБЯВАШ) или просто не се напрягай толкова сичко с времето си ..а ако искаш маса вземи КРЕАТИН ..

djenko
    Guest
    аз сам на 15 години около 1,40 и тежа около 35 кг искам да надебелея и да започна да тренирам но колкото и да се тапча немога а ако взема да тренирам нямали да одслабна

Супер фен Аватара на shmatarok
    ^ По-добре наблегни на умствените тренировки за момента. Личи си, че доста ти куцат неща като правопис и граматика.

Цитирай Първоначално написано от batkodoki Виж мнението
    мгхм...ами те на твоите "само 60 килограма" (при 173&16а) не можеш да си представиш колко са ти завидели, моето момче!!!
    Разбира се ! Аз бих му дал от моите килограми - 167 и 67 килограма , с бирено коремче точно от банички , сладки и теста , но за съжаление организма си ми иска сладко , пък и с годините - коремчето излиза . За това - радвай се , че си слаб . А тренировки си прави за мускулна маса .

Малко ти е храната.Включи още едно такова хранене и може и да качиш.Не е лошо и да спортуваш нещо

Супер фен Аватара на mayaaa
    Нека оправданията започнат... СЕГА!
    Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    но за съжаление организма си ми иска сладко , пък и с годините - коремчето излиза .

П.П. Темата е стара.

Мега фен Аватара на draid
    Като прехвърлиш 20, така ще искаш да отслабваш. Абсолютно нормални са ти килограмите. Аз на 18 бях 65 при 1.80 височина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си