.
Отговор в тема
Страница 78 от 95 ПървиПърви ... 286874757677787980818288 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 2375
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Провалих се с боядисването, пробвах да я изсветля, но в момента съм на петна, а краищата са черни. Даже и да имаш опит може да се издъниш :/

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Искам да си купя маска за коса, която да е мегаефективна срещу цъфтеж и накъсване.
    Да я има в чужбина. Цената няма значение (на етап предложения .
    Идеи? :/

Мега фен Аватара на 102
    Ти си чуждопоклонница ? =(

102, спамърче любимо Кланям се само на Сатаната и знам, че не ти е чужд! Кажи за маската сега.

Мега фен Аватара на 102
    Ами аз бих ти препоръчал да си правиш домашни маски. Отдавна съм в този раздел и знам това онова, можеш да ми се довериш.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Нямам никаква идея за чужди маски. Може да погледнеш в YouTube.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    102 започва да ми харесва все повече и повече // След една година на възстановяване мога да отбележа,че косата си расте със същата скорост .. според мен няма такова нещо като бърз растеж .. всичко зависи от това как се храниш и колко вода приемаш.. но забелязах,че косата ми живна .. стана мека,има блясък и обем.. връхчетата не ми са накъсани .. скоро предстои да отида да ми оберат връхчетата..но последния път в салона останаха възхитени каква еволюция беше претърпяла косата ми.. след години (не помня колко точно) всеки ден третиране с преса,лак,пяна,боядисване и какво ли още не ..сега направо се радвам как изглежда Лично аз имам само една маска (купена) MIl MIl (3-4 лева)..и всички други,които използвам са домашно приготвени.. шампоаните,които използвам са само бебешки,защото целта ми е да измиват косата(а и ухаят прекрасно),а не да я възстановяват(защото тази работа вършат маските..и в случаите които ме мързи да приготвя някоя използвам балсам ) . Започнах много да се обяснявам,но това е моят начин ..ако някой има въпроси ще се радвам да мога да бъда отполза )

Мега фен
    Град
    <3
    Влизам, за да отбележа своето откритие. Косата ми се чувства по-добре и по-жива и подредена без балсам/маска под душа. А и така забелязвам наистина ефекта (ако има такъв) от шампоана.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Искам да ви попитам за някакъв спрей или нещо подобно, което след като си изсуша косата да ми я заглади и да й придаде блясък т.е. това което пресата ми прави по принцип. Защото косата ми след сешоара стой бухнала и изглежда много изтормозена - и е. :Д

anonymous708973
    Guest
    Healing oil на Макадамия прави точно това - заглажда бухналото, косата е супермекичка и свежа, ако го сложиш на суха коса.
    А ако го сложиш на мокра, адски много помага при сушенето, чак не е за вярване.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Ами аз бих ти препоръчал да си правиш домашни маски. Отдавна съм в този раздел и знам това онова, можеш да ми се довериш.
    Това значи да отделям повече време за косата си, тоест да ми се качи в списъка с приоритети, да го размести и да се наложи да пренареждам целия си живот заради твоя съвет... и целият този хаос да предизвика течение в стаята ти на другия край на света и да настинеш!
    блах, честита понеделник сутрин.

Някоя от вас подстригва ли се сама? Искам да си обера връхчетата, но не ми е ясно как да го направя..

Град
    ..в близката далечина..
    Започнах употребата на стимуланта на Икаров. До сега 3 пъти го използвам и съм ОК, надявам се да не получа сърбежи като предния път. Като го свърша отивам на фризьор да ми обере връхчетата и да ми я пооформи, че е доста несиметрична.
    Също се оглеждам за слънце защитен продукт, миналото лято доста се наложи да отрежа от косата и тази година вече ще се предпазя! Мисля че този на Лакме препоръчвахте?
    Deadlock, гледах в YouTube как едно момиче просто без определена техника си подстригваше връхчетата. Пробвах, обаче при мен стана нещо ужасно и трябваше да отида на фризьор да ми подравни косата.

аз пък вчера си направих маска с авокадо,жълтък,зехтин,и косата ми е супер хидратирана не е суха както беше правя си още една хидратираща с банан,рециново масло и мед също е супер косата след това това са ми двете най лубими маски защото моята е много суха къдрава и затова и трябва хидратация абе много съм доволна от тези двете маски

Това значи да отделям повече време за косата си, тоест да ми се качи в списъка с приоритети, да го размести и да се наложи да пренареждам целия си живот заради твоя съвет... и целият този хаос да предизвика течение в стаята ти на другия край на света и да настинеш!
    блах, честита понеделник сутрин.

Някоя от вас подстригва ли се сама? Искам да си обера връхчетата, но не ми е ясно как да го направя..
    Аз. Купуваш си фризьорска ножица от супермаркета и просто отрязваш толкова коса колкото искаш. Но аз съм с коса завиваща се на супер асиметрични букли и дори и да се направя леко накриво не си личи въобще.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Healing oil на Макадамия прави точно това - заглажда бухналото, косата е супермекичка и свежа, ако го сложиш на суха коса.
    Аз пък изобщо не съм доволна от това олио и така си стои.. Прави точно обратното - прави ми я дразнещо мека и мега хвърчаща.. ужас.. :33

Иначе съм доволна от шампоана Милва, който Полинка спомена. ;33 СЛед като се изкъпя, косата ми е сууупер права докато е мокра и малко трудно се разресва, имаш чувството, че дори скърца, но след това е уникаално мека, загладена и наистина бляскава с оформени кичурчета..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

премахва ли ненужния обем?

Мега фен Аватара на 102
    Това значи да отделям повече време за косата си, тоест да ми се качи в списъка с приоритети, да го размести и да се наложи да пренареждам целия си живот заради твоя съвет...
    Погледни го от добрата страна, аз много обичам женски коси. Не искаш ли да ми се харесаш....

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DidKa* Виж мнението
    премахва ли ненужния обем?
    Е, ако си сложиш на ръцете и минеш през корените, иска или не, ще падне.

Аз си правя брилаж сама
    Оф, сега ще ме карате да си купувам този копривения шампоан. Да не стане като с Пантена само, който все още се чудя дали да обявя за душ-гел, или да къпя котарака с него. вероятно ще е първото :ДД
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    ..в близката далечина..
    И аз го загледах в аптеката преди дни, но имам толкова много в "склада" (шкаф с нови неотворени продукти, които си чакат реда) и се отказах. Сега се чудя на едни кристали ама май няма да е.. :Д
    btw съм с стимуланта на Икаров в момента и мисля да си оплакна косата с оцет, нямам планове за днес и се надявам до утре да се изветрее.

Мега фен Аватара на tori
    Мацки, имам въпрос. Днес ходих да си пооформя косата и фризьорката ми каза да ползвам кристали във връхчетата или бадемово масло. Кое е по-добрата алтернатива според вас? А от кристалите каква марка да си взема? Предложи ми Линеа Био, тях харесвате ли ги? Иначе косата ми е нормална към смесена. Върховете ми не са много изтощени и начупени, нито нацъфтели, само са леко изтънели - тя така каза. Мерси за отговорите.

Препоръчвам тея кристали. 15лв 100мл от Лили с арган и ленено семе. Всъщност единственото, което съдържат, е силикон, арган, ленено семе и оцветители. :Д Наричам ги имитацията на Наши арган. Като се замислиш, че боклучавите кристали на биофарма и сери са по 10лв за 30мл, а тея са мноооого по-добри.....
    Искам да ви се оплача, че ходих за шампоан (Гарние ултра ду с бадем и кайсия) и избирах и четох доста време, уж за да си взема такъв, който не съм пробвала. Четох някакъв нов на Глис (може и да не е нов, не ги следя много) с 6 масла - имаше златна и черна опаковка, уж черната за изключително увредена коса, интензивно възстановяване не знам си какво си. Струваше над 2 пъти повече от Гарнието ми за същото количество. Пишеше, че има 6 масла - арган, нийм, не знам си какво още и обръщам аз да чета състава и що да видя?! Единственият "натурален" продукт беше хидрогенирано рициново масло!!!! Възмутена и потресена съм. Нямаше и помен от 6те масла, както и от какъвто и да е друг несинтетичен продукт.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-15-2014 на 16:00
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    Здравейте хораа! : ) Отдавна не съм писала. :Д Аз онзи ден пак се боядисах с боята на Лореал Кастинг, с която и преди се бях боядисвала. За съжаление обаче този път не можа да хване добре и стана еднаа... Не е истина колко много съжалявам, че изобщо се боядисах. Сега се мъча да оправя кашата и не мога. Казват ми да ходя на фризьор с къна да ме боядиса, ама не знам още. Ако много се отчаям може и да ида. хД Хубавото е, че косата ми порасна доста и е здрава. И всички го забелязват, значи не си втълпявам. :Д Ех, само и цвета да беше какъвто исках.. Тези сигурно ще дам снимка.

Джоли, косата ти изглежда много яка на профилната. :д
    Последно редактирано от strawberry88 : 04-15-2014 на 22:30

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ягодке, и ти с моите мъки
    От тривитаминол и зехтин кое по - ефективно сваля боя? Не искам да я пера все още.... а, да, и нацъфтя, за да е пълно щастието ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си