.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Има резон, че не те пускат на дискотеки. Малко строго ми се вижда 20.30, но пък по улиците наистина си е опасно и има всякакви хора, особено за само момиче. Аз също не мисля, че точно около Великден е подходящо за празнуване в дискотека, а освен това, понеже сте непълнолетни, ще ви искат един куп пари, ако изобщо се съгласят (що се отнася до редовен вход след 12, а не за "детска" дискотека). Не знам от кой град си, но конкретно за София: масите в "елитните" заведения започват от 200лв., което включва бутилка и няколко безалкохолни, евентуално купичка с ядки. Кола, вода (330мл., рядко 500мл.) обикновено са 2-5лв., концентратите започват от 50лв. нагоре, в зависимост от заведението. Избери си няколко и конкретно виж по страниците им във Фейсбук или домейните, какви оферти предлагат. Личното ми мнение е, че ще ви е по-готино на домашен купон, наргиле бар или някъде другаде на почерпка. Разпитай приятелите си как са празнували своите, къде, колко пари са дали и т.н.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Мега фен Аватара на RapExotic
    За нощна дискотека +18 не си и помисляй. Забраната от вашите ще ти се види най-малкия проблем. Първо, че надали ще пуснат цяла компания непълнолетни момичета в полунощ, второ по празниците наистина ще е пълно с пияници и разгонени чичковци, които няма да ви оставят намира и трето прибирането след това ще си е опасно. В дискотека за непълнолетни по-може, тъй като те започват по-рано и съответно няма да имате гореспоменатите проблеми. Но най-добре според мен е това:

Цитирай Първоначално написано от TheMaggie Виж мнението
    Личното ми мнение е, че ще ви е по-готино на домашен купон, наргиле бар или някъде другаде на почерпка.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си