.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

щот няма ко да правиш и се лигавиш.
    и понеже ти е скучно реши да напишеш тема за галене на егото ти .
    Защо така мисля ?
    Ми щото всичко, което написа е на обратно.
    Описваш, че спортуваш и си имаш женски черти, а после се опровергаваш с измислена от теб история, че повечето момчета не харесвали момичета играещи футбол, а в същото време сама знаеш, че не е така?
    А кога ли гадже ще си намерят по-пълните и неспортуващи хорица с истински проблеми - физически или психически?
    Кога ли ще си намерят пък според твоите думи добри приятели хора от домовете за сираци без пукнат лев?

Напиши сега, че си отличничка и заради тва нямаш приятел.
    Или че си тройкаджийка, а в същото време да получаваш 5 и 6 на всяко контролно.
    Е за тва тролиш ;д

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    щот няма ко да правиш и се лигавиш.
    и понеже ти е скучно реши да напишеш тема за галене на егото ти .
    Защо така мисля ?
    Ми щото всичко, което написа е на обратно.
    Описваш, че спортуваш и си имаш женски черти, а после се опровергаваш с измислена от теб история, че повечето момчета не харесвали момичета играещи футбол, а в същото време сама знаеш, че не е така?

А кога ли гадже ще си намерят по-пълните и неспортуващи хорица с истински проблеми - физически или психически?
    Кога ли ще си намерят пък според твоите думи добри приятели хора от домовете за сираци без пукнат лев?

Напиши сега, че си отличничка и заради тва нямаш приятел.
    Или че си тройкаджийка, а в същото време да получаваш 5 и 6 на всяко контролно.
    Е за тва тролиш ;д
    Ааааа и от къде знаеш, че е на обратно ? От къде си мисля, че момчетата не харесват футболистки ли ? От това, че постоянно казват, че на жените мястото им е в кухнята И просто реших да попитам дали има някой който не мсли така. Повечето нямат приятели и позвам много които са обратни .. може да си мислите, че всички са такива ? Може ли да знам кво си мисли едно момче ? Знам че на хората с увреждания им е по трудно ... но тва означава ли, че не трябва да мисля за себе си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си