.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Какви момичета харесвате?

Момчета какви момичета харесвате ? Може и снимки да давате на момичето които смятате за красиви

Аз много се притеснявам дали някога ще си намеря приятел.. От 3 години тренирам футбол сериозно, но не съм ''мъжка'', а напротив Косата ми винаги е направена когато излизам, съвсем малко грим си слагам и се поддържам изобщо не съм като момче нито походката, само дето ми е стегнато тялото. Аз се притеснявам от тва, че може изобщо да не си намеря приятел тъй като може би момчетата изобщо не харесват такива момичета които да се интерисуват или пък да играят футбол. Какво мислите за тези момичета ?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сложи в темата една снимка и гледай колко оферти ще получиш

Цитирай Първоначално написано от boombaam Виж мнението
    Момчета какви момичета харесвате ? Може и снимки да давате на момичето които смятате за красиви

Аз много се притеснявам дали някога ще си намеря приятел.. От 3 години тренирам футбол сериозно, но не съм ''мъжка'', а напротив Косата ми винаги е направена когато излизам, съвсем малко грим си слагам и се поддържам изобщо не съм като момче нито походката, само дето ми е стегнато тялото. Аз се притеснявам от тва, че може изобщо да не си намеря приятел тъй като може би момчетата изобщо не харесват такива момичета които да се интерисуват или пък да играят футбол. Какво мислите за тези момичета ?
    мисля че тролиш

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    мисля че тролиш
    Защо

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Сложи в темата една снимка и гледай колко оферти ще получиш
    Чувала съм много момчетата да казват, че нямаме място на терена, но е жалко, че има момичета които играят по-добре от момчета. Заради това си мисля, че няма да има много оферти..

По темата: Аз също тренирам, но не трябва да се отказваш от това заради някое момче.. Аз си тренирам от 6-7 година айляк

щот няма ко да правиш и се лигавиш.
    и понеже ти е скучно реши да напишеш тема за галене на егото ти .
    Защо така мисля ?
    Ми щото всичко, което написа е на обратно.
    Описваш, че спортуваш и си имаш женски черти, а после се опровергаваш с измислена от теб история, че повечето момчета не харесвали момичета играещи футбол, а в същото време сама знаеш, че не е така?
    А кога ли гадже ще си намерят по-пълните и неспортуващи хорица с истински проблеми - физически или психически?
    Кога ли ще си намерят пък според твоите думи добри приятели хора от домовете за сираци без пукнат лев?

Напиши сега, че си отличничка и заради тва нямаш приятел.
    Или че си тройкаджийка, а в същото време да получаваш 5 и 6 на всяко контролно.
    Е за тва тролиш ;д

щот няма ко да правиш и се лигавиш.
    и понеже ти е скучно реши да напишеш тема за галене на егото ти .
    Защо така мисля ?
    Ми щото всичко, което написа е на обратно.
    Описваш, че спортуваш и си имаш женски черти, а после се опровергаваш с измислена от теб история, че повечето момчета не харесвали момичета играещи футбол, а в същото време сама знаеш, че не е така?

А кога ли гадже ще си намерят по-пълните и неспортуващи хорица с истински проблеми - физически или психически?
    Кога ли ще си намерят пък според твоите думи добри приятели хора от домовете за сираци без пукнат лев?

Напиши сега, че си отличничка и заради тва нямаш приятел.
    Или че си тройкаджийка, а в същото време да получаваш 5 и 6 на всяко контролно.
    Е за тва тролиш ;д
    Ааааа и от къде знаеш, че е на обратно ? От къде си мисля, че момчетата не харесват футболистки ли ? От това, че постоянно казват, че на жените мястото им е в кухнята И просто реших да попитам дали има някой който не мсли така. Повечето нямат приятели и позвам много които са обратни .. може да си мислите, че всички са такива ? Може ли да знам кво си мисли едно момче ? Знам че на хората с увреждания им е по трудно ... но тва означава ли, че не трябва да мисля за себе си ?

Така зададе темата си, че едва ли не, заради футбола, ще останеш без приятел за винаги.. За това дадох онези примери за хората с ПРОБЛЕМИ, които въпреки всичко - и те си намират приятели.
    Това е, че ти нямаш проблем, ами дори според мен и спортът ти дава един голям + ,,плюс.

Ако толкова си останала с впечатлението, че жените играещи футбол и спортуващи, не са харесвани заради тва... ами извинявай, ама е несериозно, детско и смешно изказване.
    Разни хора, разни идеали.
    Аз пък мисля, че напротив. Тези момичета са много по-желани от онези, които нищо не правят.
    И тва за кухнята, направо ме уби.
    Някой, ако си мисли, че живота на едни преминава в кухнята, а на други в кенефа ехее... - ми смени си средата и обкръжението..

Така зададе темата си, че едва ли не, заради футбола, ще останеш без приятел за винаги.. За това дадох онези примери за хората с ПРОБЛЕМИ, които въпреки всичко - и те си намират приятели.
    Това е, че ти нямаш проблем, ами дори според мен и спортът ти дава един голям + ,,плюс.

Ако толкова си останала с впечатлението, че жените играещи футбол и спортуващи, не са харесвани заради тва... ами извинявай, ама е несериозно, детско и смешно изказване.
    Разни хора, разни идеали.
    Аз пък мисля, че напротив. Тези момичета са много по-желани от онези, които нищо не правят.
    И тва за кухнята, направо ме уби.
    Някой, ако си мисли, че живота на едни преминава в кухнята, а на други в кенефа ехее... - ми смени си средата и обкръжението..
    Тва за кухнята го казват момчета, а не аз. Много от футболистките са обратни и момчета които го знаят не ги мислят за превликателни изобщо..

Тва за кухнята го казват момчета, а не аз. Много от футболистките са обратни и момчета които го знаят не ги мислят за превликателни изобщо..
    Именно за това ти казах да си смениш обкръжението.( Ако ходиш с такива, които си мислят, че живота на жените е в кухнята)
    Много футболистки са обратни? Това не съм го чувал. Да не би шампионките по борба и те да са обратни?
    Нали сама сподели ,че си се поддържаш ?
    Не знам колко са тези, които мислят футбоолистките и другите спортуващи за обратни, но такива не ти трябват и не трябва да се интересуваш от тях.
    Пък и най-отворените понякога се пречупват..

ооо наистина са обратни. От нашият отбор има от другите са много .. даже ме харесват 3. Да поддържам се дори понякога да ми се правят забележки, че уж тренирам пък се гримирвам и си правя прически.. еми аз не искам да приличам на момче. Едно момиче трябва да е по-женсвено от момчето до себе си.

ооо наистина са обратни. От нашият отбор има от другите са много .. даже ме харесват 3. Да поддържам се дори понякога да ми се правят забележки, че уж тренирам пък се гримирвам и си правя прически.. еми аз не искам да приличам на момче. Едно момиче трябва да е по-женсвено от момчето до себе си.
    съгласен съм.
    Те обратните не ти пречат, не им обръщай внимание и толкова.
    Иначе плувкините например виж какви жертви правят ( с гърдите си) в името на спорта. Културисти , циркови изпълнители и тнт, и за тях вече наистина е проблем, въпреки че не са останали сами.
    Като си търсиш човек до себе си, то той трябва да те харесва такава каквато си и да си приличате от части.
    Не можеш да се промениш, заради другите. Ти може и да успееш, но после истината излиза...
    Знам ли. Да се лишиш от това, което обичаш, за да се харесаш на някви непознати, които те мислят само за парче месо секс? :д

Яки.

Мъж; Харесваш ли футбол ?
    Жена: Аз го обичам.
    Мъж:Тогава една крачка си напред.
    Жена:Но тогава ще бъде засада...
    Мъж:Ставай бързо отиваме да се женим..

Предимствоо

съгласен съм.
    Те обратните не ти пречат, не им обръщай внимание и толкова.
    Иначе плувкините например виж какви жертви правят ( с гърдите си) в името на спорта. Културисти , циркови изпълнители и тнт, и за тях вече наистина е проблем, въпреки че не са останали сами.
    Като си търсиш човек до себе си, то той трябва да те харесва такава каквато си и да си приличате от части.
    Не можеш да се промениш, заради другите. Ти може и да успееш, но после истината излиза...
    Знам ли. Да се лишиш от това, което обичаш, за да се харесаш на някви непознати, които те мислят само за парче месо секс? :д
    От стягане на тялото и ние жевтваме гърдите си .. Ако видиш някоя с големи гърди те признавам Иначе за другото си много прав, обаче като се замисля имаме стегнати дупета вместо големи гърди

Между средни и никакви гърди има разлика .. ;д

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Имам позната, която е футболистка. Ами, има много хубаво лице, ама цялата й походка и структура е като на момче. И се държи като такова. Нищо, че е гримирана и добре облечена. Има приятел, който много си я обича. Но, повечето ни приятели мъже (да кажем, че се движим в една компания с нея) я приемат за отблъскваща физически. Иначе, мъжете много се кефят на момичета, които наистина разбират от футбол. Казвам ти го от опит.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

haresvam momi4eta samo do 178sm do 49kg i do 21 godini

Мега фен Аватара на tori
    Зелени ги харесвам аз.

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Имам позната, която е футболистка. Ами, има много хубаво лице, ама цялата й походка и структура е като на момче. И се държи като такова. Нищо, че е гримирана и добре облечена. Има приятел, който много си я обича. Но, повечето ни приятели мъже (да кажем, че се движим в една компания с нея) я приемат за отблъскваща физически. Иначе, мъжете много се кефят на момичета, които наистина разбират от футбол. Казвам ти го от опит.
    Явно си е до момичето..

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Зелени ги харесвам аз.
    Ааа те са добри

Между средни и никакви гърди има разлика .. ;д

Има да.. Не гледам на момичетата гърдите

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Явно си е до момичето..
    Явно. Проблема е, че в целия й отбор има точно едно момиче, което изглежда наистина женствено...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

аз гледам

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Явно. Проблема е, че в целия й отбор има точно едно момиче, което изглежда наистина женствено...
    Наистина е много грозно да видиш такова момиче.. Аз много се притеснявам да не стана така и правя сяка вечер допълнителни упражнения за тялия, за дупе и т.н
    То и от нашия са само 2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си