.
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Threaded View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Знаеш ли кога ще ме глобят, ако детето ми е с мен в собственият ми ресторанта и седи на масата към 11 часа?
    Дори и да го видят да носи чиния, две? Е баш никога, защото ресторанта е лично мой, тя е дошла просто да си виси, няма закон, кой кога трябва да си ляга, кеф й е да седи до 11 ще седи - нали аз съм с нея "придружавам я".
    Пак довод от задника - ако говорим директно за Лин и подобни случаи - а естествено, който наема непълнолетен персонал и е изцяло изряден, ще подреди така смените, че те винаги да са първа или втора, но никога нощна. / Демек да свършват преди 20:00/
    Отговарям ти аз, щото тя отиде да яде, а на мен ми се спами..

Още нещо, тя е помагала с каквото може на техните, при условие, че има възможност, а тя има и желание, защо не?
    И друго.

Тя говори Английски, Испански и Руски, а учи/говори г/д / бе не знам точно - Италиански
    и Българският - айде кажи ми, че няма как да се справя на рецепцията, при условие, че тя това прави цяло лято почти по цял ден, висеше на рецепцията. и отделно помагаше на техните, с каквото друго може, когато може..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-19-2014 на 14:53
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си