Добре, а питал ли те е някой?
И ме кефи, как си вадите е така няк'ви доводи, това, че ти не можеш да владееш толкова или някой друг не е мой проблем..
Сетих се за темата, която е за нас първата, пуснатата от Лин, където вие скочихте да хейтите, че с вас не се е получило и демек, че и при нас няма да се получи, АМА МЕН ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО МЕ БОЛИ КУРА ЗА ТВОЯ ОПИТ МАГДАЛЕНО, А? Или за опита на пантерата? Ем въобще не!
И както виждаш вече 6 месеца сме си заедно, ае не ми обяснявай, че тя поназнайва няколко езика, като дори не си говорила с нея, на друго освен на Български, като започнете да си вадите нек'ви изводчета от нищото спрямо жалките ви животи, сте ми много смешни, не всички са живели вашият живот, има различни хора с различни съдби, някои хора са учили езици, други математика, трети са работили и т.н и т.н, не всеки е еднакъв аре излезте от тоя смотан стереотип - щото вие се имате за най-във всичко и, като някой ви каже, че е бил повече от вас скачате с най-малоумната реплика евър.
"Щом при мен не се е получило, значи и при нея няма".
Аре излезте малко от филма, а? Не сте най-великите, даже напротив, има много повече от вас.. Приемете го най-после (в случая даже не говоря за Лин а генерално) Писна ми да се мислите за няк'ви божества и да съдите без да знаете на база личният ви опит, който е на 18 годишни мърли, дето пръста не са си мръднали през живота да пипнат работа, ама много им знае устата. Това, че при вас не е станало дадено нещо, не значи, че при друг няма да стане..
Имате ебати голямото его, аре успокойте се, а?
Пантерата в тоя спор на горе и тя не знаеше какво говори, ама е така само да се заяде.. виждам същата тендеция и от теб Маги.. Ебахти тъпото е, ти познаваш ли Лин, че да знаеш дали тя може да говори на 4-5 езика и да контактува с носителите на езика, хмм? Виждала ли си я да го прави, говорила ли си с нея въобще някога? Не, как тогава можеш да твърдиш, че тя не знае? Ебати лицемерието.. Да не говорим, че тя не просто "поназнайва" ами постоянно говори с туристи през лятото, а през зимата по интернет. Демек може да каже бая повече - от здрасти, чао и там примерите дето ти изброи.
И това го казвам за втори път, така, че не знам каква тенденция го виждаш в "темите"..

За пореден път, престанете да мислите толкова тесногръдо и да съдите хората спрямо личните ви преживявания, ИМА РАЗЛИЧНИ ХОРА, С РАЗЛИЧНИ СЪДБИ, С РАЗЛИЧНИ ХОБИТА, С РАЗЛИЧНИ ЖИВОТИ. НЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СМЕ "ПЕРФЕКТНИ" (макар, че вие само се напъвате) КАТО ВАС. Това, че вие не сте били кадърни на 14 да правите нещо, не значи, че други не могат?
Аз като говоря български, руски, английски, латински и уча фарси с дари и таджики + кюрдски и арабски - К'во ще ми кажеш? За първите 3 имам сертификати и взети различни изпити, латинският не ми е перфектен, но съм го учил 4 години и ако трябва да го използвам, ще се справя- вече мога да говоря в 3 времена на фарси /демек и на дари и на таджики/ без голямо затруднение ?! Ае к'во ще кажеш ся, това са 7 езика/ без кюрдския и арабския.. А тях до 4ти курс да се надявам ще мога да говоря?

Аман значи, вашата логика просто е невероятно смотана, щом вие не сте могли никой няма да може, ебати лицемерието и тесногръдието - трябва малко да разберете най-после, че не сте всемогъщи и всезнаещи и в живота ще срещате хора, които ще са по-добри в дадени области от вас, или въобще ще са перфектни спрямо вас, а вие няма да разбирате от всичко, колкото по-рано го разберете, толкова по-лек ще е животът ви.

Ае със здраве, въобще не си правете труда да отговаряте, ясни сте ми - Даже не я познава, но дава мнение за нея и това колко езици знае, божее.. И се мислите за зрели, зрели ще станете, когато престанете да сте като коне с капаци и започнете да виждате малко извън тесните ви мирогледи. Щото въобще не е зряло, да съдиш някой, който не познаваш, спрямо личният си опит.
Бати жалката и комплексирана история.

Пак казвам и да ми отговориш нищо ще ти напиша, нито даже ще ти прочета - с комплексарщина и детинщини няма да се занимавам повече. чао.