.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Ко?

Я по-сериозно. Бъди какъвто си, остави се на емоцията, не го мисли много, когато срещнеш обект, който те привлича, независимо от какъв пол, давай. Т'ва е. Ако после ти хареса човек от другия пол, пак давай. Толкова.
    Ти би ли тръгнала с "мъж", който до вчера се е праскал с мъже и изведнъж му е хрумнало, че иска да е с жена? Би ли го взела на сериозно? Тръгне ли веднъж с мъже всички ще го смятат за гей. И по-лошото, дори да кажем, че игнорира мнението на хората, самият той няма да се чувства комфортно, знаейки че го е направил. А е едва на 14-15 и надали въобще е готов за секс.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ЩЕ ГОРИШ В АДА, ХОМОСЕКСУАЛЕН САТАНА!
    n00bs

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Ти би ли тръгнала с "мъж", който до вчера се е праскал с мъже и изведнъж му е хрумнало, че иска да е с жена? Би ли го взела на сериозно? Тръгне ли веднъж с мъже всички ще го смятат за гей. И по-лошото, дори да кажем, че игнорира мнението на хората, самият той няма да се чувства комфортно, знаейки че го е направил. А е едва на 14-15 и надали въобще е готов за секс.
    Само безсмислици...всеки нормален човек си пази информацията с кого спи...била съм с бисексуален мъж, беше страхотен, не съм си и помисляла, че има нещо не-мъжко в него. Не му се е отразило никак, и след като съм разбрала, че е спал с мъже, пак съм била с него и разлика е нямало и за двамата...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си