- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Android vs iOS
Ъм, нито съм имала намерение да се уточня при първия коментар, нито нищо. Казах само, че твърдението ти не е вярно, ама ти веднага скочи, да говориш за това колко качествени телефони правят Apple.
По същия начин, нищо не ми пречи да си взема телефон, който няма да ме ограничава до толкова, няма да ми трябва крак, за да си тегля каквото ми дойде на акъла.
Извод - вземи си IPhone, за да се правиш на гъзар. Еми, аз пък съм си наблъскала телефона с приложения на утроената стойност, че ако не и повече, без да платя нито стотинка допълнително. Ау, колко е ужасен Android!
Всъщност, мисля, че си работят доста добре. Anyway. Не са ми трябвали.
Да, както казах, нищо различно.
Ако го обясня грешно, ще ме извиняваш, куца ми терминологията тук. При ъпдейт на софтуера предишният крак не работи и трябва нов за новият софтуер. Но трябва време и да се направи читав такъв. Това съм го виждала на живо, на телефона на приятелка и ми беше много забавно как тя си триеше и теглеше по 1294662 пъти на ден позволения брой песни, за да слуша това, което иска, а аз си бях наблъскала 300+ песни на телефона.
Да, като ти гледам коментарите съм абсолютно сигурна, че ти си използвал Android... Когато си търсих нов телефон разглеждах всички възможности и не ми беше трудно да се убедя, че Apple е далеч от изискванията ми. Някъде да съм говорила за характеристики на IPhone, за които не мога да знам, без да съм ги ползвала?
И да, всеки с вкуса си, ама просто аргументите ти куцат. Иначе винаги ще има много поддръжници и на единия и на другия вид телефони.