- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Масажи (въпрос към момичетата)
Да!
Когато съм в настроение
Зависи от обстановката
Мразя масажи...
Не обичам масажи, независимо с каква цел са. Дори когато имам нужда, пак гледам да ги избягвам.
Да чукна на дърво, не съм имала нужда, иначе сейм.
Не ми е приятно чужди хора да пипат тялото ми ( освен лекари, когато е наложително ) , не ми е приятно и роднините ми да пипат тялото ми, всъщност не ми е комфортно и да прегръщам някакви хори, които не са приятеля ми ( не ми е необходимо и усещам дискомфорт , защото наистина не виждам смисъл в прегръщането , освен ако не го прави приятеля ми/гадже ) .
Вероятно има общо с това, че с баща ми и майка ми не сме се прегръщали никога![]()
Та, физическия контакт за мен е много лично , в общия случай сексуално, та хич не ми е приятно да ме пипат непознати, да ми правят масаж, ако ще да е най-приятнияt масаж на света.
Също:
- от масажa не научавам нищо ново
- прекарвам време с човек, който ми е непознат ( масажист ) , а не със семейството си и приятелите си, с които ми е приятно
- ако гаджето ми ме масажира, предпочитам да ме гушка или гали, или нещо по-приятно
- ако приятели ме масажират - нищо не бих усетила отново, пък и и жена и мъж да ме масажират от приятелския кръг, мисля че ще е твърде много проява на близост, която не искам
- ако семейството ми ме масажира, ще ми е безумно некомфортно - представете си изпитам удоволствие - това ще означава, че изпитвам удоволствие от това, че роднина ( майка, баща, дядо, баба ) ме докосва, а инцеста знаете как яко се отхвърля от човешкото съзнание
- не ми плащат пари, а аз трябва да плащам на масажист, how about no.
Та, провери с приятелката си по-добре, дали е нормална, или е чишит и има причина да не обича![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...