.

Виж резултатите на анкетата: Момичета, обичате ли масажи?

Гласували
44. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

35 79,55%
  • Когато съм в настроение

7 15,91%
  • Зависи от обстановката

1 2,27%
  • Мразя масажи...

3 6,82%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Не обичам масажи, независимо с каква цел са. Дори когато имам нужда, пак гледам да ги избягвам.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не обичам масажи, независимо с каква цел са. Дори когато имам нужда, пак гледам да ги избягвам.
    Да чукна на дърво, не съм имала нужда, иначе сейм.
    Не ми е приятно чужди хора да пипат тялото ми ( освен лекари, когато е наложително ) , не ми е приятно и роднините ми да пипат тялото ми, всъщност не ми е комфортно и да прегръщам някакви хори, които не са приятеля ми ( не ми е необходимо и усещам дискомфорт , защото наистина не виждам смисъл в прегръщането , освен ако не го прави приятеля ми/гадже ) .
    Вероятно има общо с това, че с баща ми и майка ми не сме се прегръщали никога

Та, физическия контакт за мен е много лично , в общия случай сексуално, та хич не ми е приятно да ме пипат непознати, да ми правят масаж, ако ще да е най-приятнияt масаж на света.

Също:
    - от масажa не научавам нищо ново
    - прекарвам време с човек, който ми е непознат ( масажист ) , а не със семейството си и приятелите си, с които ми е приятно
    - ако гаджето ми ме масажира, предпочитам да ме гушка или гали, или нещо по-приятно
    - ако приятели ме масажират - нищо не бих усетила отново, пък и и жена и мъж да ме масажират от приятелския кръг, мисля че ще е твърде много проява на близост, която не искам
    - ако семейството ми ме масажира, ще ми е безумно некомфортно - представете си изпитам удоволствие - това ще означава, че изпитвам удоволствие от това, че роднина ( майка, баща, дядо, баба ) ме докосва, а инцеста знаете как яко се отхвърля от човешкото съзнание
    - не ми плащат пари, а аз трябва да плащам на масажист, how about no.

Та, провери с приятелката си по-добре, дали е нормална, или е чишит и има причина да не обича
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове