- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Цени на телефони
Ами не са още представени в България, но цените са почти сигурни, защото всички телефони от чужбина са на същия принцип.Започвам да се колебая дали просто да не си взема nexus 5 с 32gb, едва ли ще е над 850 лева.Имам възможност да дам парите за "най-хубавите" телефони, но просто не виждам причина.Единственият голям недостатък на нексуса е, че няма слот за карта памет, а и като октомври или ноември излезе новия ще ме е яд, че не съм изчакал.Като излезе нексус 5 всичко около 4-ката утихна.
Мисля го,но с какво си струва 500-те лева отгоре? Има много по-добра камера, няма спор.Все пак за мен не е голям плюс, защото и камерата на нексуса ме задоволява, държал съм го. Това, че е waterproof не ми е в голям плюс,но все пак е екстра.Слотът за памет е голям плюс, но като имаме впредвид цените, каква е разликата... 3 гб рам и малко по-високата честота на видеото не мисля,че ще се отразят някак, заради по-голямата оптимизация при нексуса.(по-бързите ъпдейти при устройството на гугъл не ме греят особено ).