- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След края на дълга връзка
Ооо. Много кофти се е получило накрая.
А друга обща татуировка (освен Мики и Мини Маус със сегашния ти приятел) имаш ли?
Чакай сега.
Така казано... може би, макар че пак не съм особено съгласна.
Обаче има огромна значение с какъв човек си във връзка, ако си. Огромно значение за развитието на личността ти.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-24-2014 на 10:57
Ина, със сегашния ми приятел съм от февруари някъде - нямаме никакви татуси :Д супер малко време сме заедно, затова пък не се разделяме и за секунда, ходихме на обиколка из Европа, запознахме се със семействата си, даде ми ключ от тях и т.н.
Иначе с този предния, с който бяхме години имаме доста свързани. Последно той което си направи - имаше един папагал Скарлет на гърба и си направи още един все едно са в полет прегърнати. Пък аз на един часовник имам рожденните ни дати - моята 4.2 и неговата 9.3 и т.н.
Ох, това звучи трудно! Пожелавам ти много любов и да няма повече разочарования със сегашното момче!
Абсолютно.
Вероятно първото нещо, което ще направя, е да изляза с друго момче или дори да не е момче, ами с много хора някъде да дивеем. И ако вече бившият ме види и по някакъв начин разбера, че си мисли, че ми минава бързо, много ще се обидя. Точно защото ме познава и знае, че ако ми беше минало, няма да изпитвам отчайваща нужда да съм сред хора.
До човека си е![]()
Всъщност, донякъде съм съгласна с diantonio. Някои го наричат "експериментиране", "наживяване" преди сериозното обвързване и тем подобни глупости.
Аз му казвам "време за себе си". В смисъл такъв, че за да знаеш какъв човек искаш да си, трябва да се опознаеш сам. Сериозно обвързване твърде рано ще те направи зависима личност. Мисля, че тинейджърите трябва да си дадат възможност да се изградят първо сами, да се научат какво харесват те като единица, а след това да се нагаждат според този, който ще стои до тях.
В тоя ред на мисли, ранното откриване на любовта не мисля, че е плюс.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А какво точно означават тези неща според някои?
Лейди, трябва да знаеш, че и в една връзка човек има време за себе си - да се изучава, преоткрива, изгубва, намира и т.н. и т.н. Това, че имаш връзка, означава просто, че споделяш тези периоди от развитието си с друг човек, както и той споделя своите с теб.
Не знам какво да разбирам под зависима личност, но аз лично не се приемам като такава. Съдейки по себе си, мога да извлека само плюсове от ранното откриване на любовта. В една връзка, човек се преоткрива и доизгражда отново и отново, зависимо дали започва връзката си на 15 или на 35.
Като цяло откриването на любовта само по себе си е плюс, без значение за какви възрастови групи говорим.