Момиче в 8 клас, първа година в гимназия и нов клас. Всичко беше наред отначало, но след няколко месеца след започването на новата уч. година няколко хора започнаха да ми се ебават. Това спря за малко и наскоро пак се започна. От 3,4 човека станаха 20. Нищо не съм им направила. Няма за какво да ме подиграват, освен да ме имитират. Измислиха ми прякор. Казват, че съм "много хубава". И да, според мен съм красива и не, не само аз мисля така.
През междучасията и дори по време на часът се провикват и викат: "ей красавицата" и да им се "сопна", 20 човека ми скачат, г-жите не могат да ги озъптят. В класа имам 3,4 човека, с които си говоря нормално. Едната ми по- близка приятелка, започна да ме лъже, за да не идвам с нея някъде, подценяваме... и изобщо ситуацията е леш. В у-ще НЯМАМ приятели. Дори тези 3 момичета, с които уж се разбирам, започнаха да ИСКАТ да ме командват..
А момичетата, които отначало не ме харесват настройват и от ученици от други училища срещу мен..
Вече не знам какво да правя, няма да се преместя, толкова исках да съм с точно тази паралелка и се потрудих да влезна в тази гимназия.