- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Не съм си позволявала да удрям шамари на гадже. НИКОГА. освен на шега, при боричкане и лекички.
Като се замисля, стигам до извода, че мъж не съм удряла. Безкрайно унизително ми се струва.
А съм човек, дето пали на четвърт и се разгорещява много бързо.
Щом аз мога, и той ще може.
При един скандал приятелят ми беше като полудял, обърна се и изши вратата на спалнята. Изби това, в което влиза езичето на вратата. Като се обърна и направи крачка към мен, аз отстъпих. Той ме изгледа суперучуден, чак наранен и каза "Не се пази, бе, никога няма да те ударя".
Щом в това състояние дори не го е помислил, камо ли да е замахнал, значи всякакви оправдания от сорта на "Може да съм сгрешила" губят. Всеки греши. Наказваха ме майка ми и баща ми. Приятелят ми не ми е баща. Тва всякакви самопровъзгласили се мъжленца да си го набият в главите.
Казвала съм и преди - да удариш на някаква мърла, дето ти лази по нервите и не ти е никаква, шамар (не прав десен, а да я цапнеш леко по бузата) - окей, но да удариш най-близкия си човек - приятелката или жена си - това е абсолютно недопустимо!
^ Бих казал, бой докато мърда.. Аз ако бях като се нервирам за езичето и като те заритам. ;С
Ако не се усеща.. ЕБАВАМ СЕ!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това се опитвам и аз да кажа обаче изглежда за повечето тук няма лошо ако си бесен ей така от яд да удариш приятелката си . Приятелят ми е страшно агресивен но за времо koeto сме заедно и тон не ми е повишил .Каквото и да съм направила или каквото и да го е ядосало и през ум не му е минавало да си го изкарва на мен . Получа ли удар от него в тоя момент тоя човек автоматично спира да същестува за мен и си събирам багажа.И хич не ми пука дали сме били заедно 10 години или 2 месеца .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-25-2014 на 14:45
Ама теб и пантерата може да не ви пука защото продължавате да гледате единствено своята си гледна точка и разсъждения на младоженци. А след двайсет години, когато никой от семейната двойка не иска да се развежда, а в същото време да кажем жената прави глупости и само се цепи, вдига скандали и тнт, - един шамар не е кой знае кво.
Ся да не ме помислите за женомразец, не бих ударил жена, но това не е невъзможно, имайки в предвид, че при повечето дългодишни бракове се случва това. Няма идеално живуркащи. Избийте си тези влюбени истории.
Те напоследък, такива като пантерата, доста често ги изшиват на обратно, ама те още го вземат за шега и решават, че това било унизително за мъжете. Не че съм съгласен, но има доста пребити жени, които смятат за геройство това, че са успели да предизвикат мъжете, които ги пребиват. Пребитите, смятат че унижението е било за мъжете, щото слабият пол бил по-силния.
Не, не, не си ме разбрал.
Имах предвид, че смятам, че е унизително за един мъж да получи шамар от жена.
А че е малоумщина да си удариш приятелката/жената... продължавам да го вярвам, но няма да споря с теб повече.
До тоя горе - написала съм ГАДЖЕ. Няма как да знаеш дали е било на шега.
пантерата си говори глупостите в интернет където и вярват и където може да се прави на мощна
познавам я прекалено добре и всъщност я тресе комплекса за малоценност и за недоказаност
в повечето случаи когато отвърнеш на агресията с агресия нещата ескалират и се стига до ненужни простотии
проблема и е че е доста елементарна и явно е свикнала на скандалите вкъщи и с бившите си гаджета , не знае как е нормалния начин да се държат човешки същества и приятели
аз дори на кучето си не шляпвам и не му крещя , щом тя го иска тва значи е бетер от куче
пантеро на оня пункт където те чакаше една опашка коли отзад да се наканиш и се изнерви и почна да си отваряш устата , може би вместо да ти говоря със спокоен тон и да бъда мил трябваше да ти изшия един или да те хвана за главата , щото аз вина нямах , вината беше твоя че не можеш си сдържаш нервите и търсиш после къде да си ги излееш
бахти съжелявам че не го направих , сигурно щеше да се изпразниш
и по добре недей да лъжеш щото от всичкото което стана тва ме дразни най много , и ще докарам нещата дотам че да се сбием подобаващо , щом толкова те кефело