- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябва ли жените да се бият ?
да
не
разбира се
Това се опитвам и аз да кажа обаче изглежда за повечето тук няма лошо ако си бесен ей така от яд да удариш приятелката си . Приятелят ми е страшно агресивен но за времо koeto сме заедно и тон не ми е повишил .Каквото и да съм направила или каквото и да го е ядосало и през ум не му е минавало да си го изкарва на мен . Получа ли удар от него в тоя момент тоя човек автоматично спира да същестува за мен и си събирам багажа.И хич не ми пука дали сме били заедно 10 години или 2 месеца .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-25-2014 на 14:45
Ама теб и пантерата може да не ви пука защото продължавате да гледате единствено своята си гледна точка и разсъждения на младоженци. А след двайсет години, когато никой от семейната двойка не иска да се развежда, а в същото време да кажем жената прави глупости и само се цепи, вдига скандали и тнт, - един шамар не е кой знае кво.
Ся да не ме помислите за женомразец, не бих ударил жена, но това не е невъзможно, имайки в предвид, че при повечето дългодишни бракове се случва това. Няма идеално живуркащи. Избийте си тези влюбени истории.