.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 544

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не съм си позволявала да удрям шамари на гадже. НИКОГА. освен на шега, при боричкане и лекички.
    Като се замисля, стигам до извода, че мъж не съм удряла. Безкрайно унизително ми се струва.
    А съм човек, дето пали на четвърт и се разгорещява много бързо.
    Щом аз мога, и той ще може.

При един скандал приятелят ми беше като полудял, обърна се и изши вратата на спалнята. Изби това, в което влиза езичето на вратата. Като се обърна и направи крачка към мен, аз отстъпих. Той ме изгледа суперучуден, чак наранен и каза "Не се пази, бе, никога няма да те ударя".
    Щом в това състояние дори не го е помислил, камо ли да е замахнал, значи всякакви оправдания от сорта на "Може да съм сгрешила" губят. Всеки греши. Наказваха ме майка ми и баща ми. Приятелят ми не ми е баща. Тва всякакви самопровъзгласили се мъжленца да си го набият в главите.

Казвала съм и преди - да удариш на някаква мърла, дето ти лази по нервите и не ти е никаква, шамар (не прав десен, а да я цапнеш леко по бузата) - окей, но да удариш най-близкия си човек - приятелката или жена си - това е абсолютно недопустимо!
    Това се опитвам и аз да кажа обаче изглежда за повечето тук няма лошо ако си бесен ей така от яд да удариш приятелката си . Приятелят ми е страшно агресивен но за времо koeto сме заедно и тон не ми е повишил .Каквото и да съм направила или каквото и да го е ядосало и през ум не му е минавало да си го изкарва на мен . Получа ли удар от него в тоя момент тоя човек автоматично спира да същестува за мен и си събирам багажа.И хич не ми пука дали сме били заедно 10 години или 2 месеца .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-25-2014 на 14:45

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Това се опитвам и аз да кажа обаче изглежда за повечето тук няма лошо ако си бесен ей така от яд да удариш приятелката си . Приятелят ми е страшно агресивен но за времо koeto сме заедно и тон не ми е повишил .Каквото и да съм направила или каквото и да го е ядосало и през ум не му е минавало да си го изкарва на мен . Получа ли удар от него в тоя момент тоя човек автоматично спира да същестува за мен и си събирам багажа.И хич не ми пука дали сме били заедно 10 години или 2 месеца .
    Ама теб и пантерата може да не ви пука защото продължавате да гледате единствено своята си гледна точка и разсъждения на младоженци. А след двайсет години, когато никой от семейната двойка не иска да се развежда, а в същото време да кажем жената прави глупости и само се цепи, вдига скандали и тнт, - един шамар не е кой знае кво.
    Ся да не ме помислите за женомразец, не бих ударил жена, но това не е невъзможно, имайки в предвид, че при повечето дългодишни бракове се случва това. Няма идеално живуркащи. Избийте си тези влюбени истории.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си