- Форум
 - По малко от всичко
 - Кофата
 - Трябва ли жените да се бият ?

да
не
разбира се
Не ми се отговори на въпроса как би реагирал ако дъщеря ти яде шамари от съпруга си ?
Много интересно как ще набиеш момиче което е специално обучено . И момичетата който познавам далеч не са със физиката на Станка Златева но като нищо ще те потрошат от бой . Колкото до мъжките и женските задължения тая тема е толкова дъвкана в тоя форум . Няма мъжки и женски задължения особено щом стане дума за общ дом. В момента в който аз започна да върша всичко човекът до мен ще бъде изхвърлен с парцалите си на улицата .
Е и ти малко прекаляваш.
Не, че не вярвам, че жена, тренирала бойни изкуства години на ред, няма да набие и победи един обикновен мъж, който попринцип не знае да се бие или няма добри умения, ама по принцип тя, за да стигне до това ниво се иска много, много усилия и време.
Не можеш тази година да запишеш един курс (например карате) и другата година да набиеш някой истински мъж, който тренира силово, или въобще си спортува.
Жената може да научи хватки за изплъзване, за удари в специални точки в момент на изленада на мъжа най-вече, ама силата, която ти удариш някого, или го хванеш - не може да се сравнява с тази на мъжа.
На теб ти е интересно, защото си заслепена от простотията, която медиите излъчват постоянно, за женските възможности и ги приравняват с мъжките. Колкото и да е специално обучено, момичето си е момиче. Никога не може да набие момче, дори и да не е специално обучено. Тези твои момичета (биячки) познаваш само от филмите. В реалния живот нещата са други. Все едно да обучиш коза, за куче пазач. Няма как да стане. А, тези моми, дето ще ме потрошат от бой, още не са се родили, както ти казах. Бедна ти е фантазията, относно физическите ми възможности. Това че знаеш къде е слабото място на мъжете, не значи чи аз не знам, че ти знаеш за него и ще допусна да нанесеш жалкия си удар точно там. А, това с мъжките и женските задължение може и да е дъфкано много и сигурно още ще се дъфче и няма да се стигне до правилното решение. За това и темата дава отговор на това.