.

Виж резултатите на анкетата: Трябва ли жените да се бият ?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

17 22,67%
  • не

45 60,00%
  • разбира се

13 17,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 544

Hybrid View

Кои са тези двамата ?

П.П Много обичам такива жалки мъжленца като теб и да ти кажа въобще не ме плашат .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-29-2014 на 12:49

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Знаеш ли? Накак си чувствам, че че има и нотка на справедливост у теб. Убеден съм вече, че не си отявлена феминистка. Няма как вербално да се справят мъжете с женкото упорство, когато многото закони покровителстват женската наглост, за това някай прибягва до традиционните методи.
    Напротив, има как. Просто трябва да знаеш как да се възползваш от женските слабости и комплекси (които в повечето случаи са доста явни). Не е задължително винаги да се използва груба сила, често хитростта върши много по-добра работа.

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Много правилно, но когато жените не искат да разберат и не им пука, тогава вече се налагат по традиционни методи, които винаги дават резултат.
    При мен и вербалните методи дават резултат.

Имал съм поне 2 екстремни случая, когато съм бил под влияние на алкохол и жена е успявала да ме провокира жестоко. Щом съм успял да се овладея и да не я размажа (макар че си го заслужаваше), значи имам достатъчно здрави нерви.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Кои са тези двамата ?

П.П Много обичам такива жалки мъжленца като теб и да ти кажа въобще не ме плашат .
    за анимацията ли питате?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си