.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на tori
    Ние обикновено като спорим, го правим на тема морални норми и собствени разбирания. На единия нещо му се случило и се замислил нещо, споделя с другия какво би направил и какви са му разбиранията. Вадим си вода не от девет, а от деветнадесет кладенеца. Примерно си спомням едно такова разчепкване за насилието в училище, расизма, както и за изневяра, ревност, грешките на родителите ни и тези на общи познати и тем подобни неща от всекидневието си. Намирам го за сладко, защото точно по тоя начин се учим един от друг и преценяваме нещата от сега, учим се от чуждите грешки и не чакаме самите ние да се опарим, а имаме готови варианти за почти всяка възможна ситуация. Освен това се учим и да спорим, да приемаме чуждото мнение без да сме съгласни и да не се сърдим един на друг за простотии. Както казах - идвало ми е да го метна през терасата, щото и двамата си държим на мнението и в началото трудно приемахме чуждото. Също както казах нагоре - чувствала съм се виновна, че тъпо и упорито му казвам нещо, той не разбира, аз давам примери и най-накрая ми писва и зарязвам нещата. За политика, Украйна и тям подобни не говорим, защото и двамата не сме твърде на „ти“ с нещата, а не обичаме да говорим за нещо, което не разбираме.

anonymous708973
    Guest
    Оф, най-обичам да говорим на някаква конкретна тема и да го попитам "Добре, как можеш да говориш така, толкова е толкова лошо" и той да ми отговори: "Кой определя дефинициите за добро и лошо"
    Направо ми идва да го изпаткам с нещо тежко!

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    по-забавна тема отдавна е немало
    спорели за политика..
    спорели за положението в украйна..
    пхуахахах енненне
    Не всичкi сме като теб да обичаме да спорим за числа ;p

Лейди не знаех че си омъжена желая ви много щастие .Имам предвит че обикновенно вече по стабилниет двойки се карат за битовизми.И това съм го забелязвала и при хора без общо съжителство с 3-4 годишни връзки .

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    "Кой определя дефинициите за добро и лошо"
    При нас това може да излезе от моята уста.
    Той обаче хич не се дразни, а даже напротив - заформя се дискусия, която може да трае от няколко часа, до няколко дни.

Супер фен Аватара на Deadlock
    ние спорим само на теми на високо интелектуално и снобарско ниво. от квантова физика и философия на науките нагоре!

и за чиините.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Не сме водили дебати за Украйна, но пък за сметка на това сме обсъждали много Волен Сидеров хаха
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    При нас това може да излезе от моята уста.
    Той обаче хич не се дразни, а даже напротив - заформя се дискусия, която може да трае от няколко часа, до няколко дни.
    То хубаво, ама това е евтин номер да отклониш темата.
    Аз искам да говорим по конкретната тема и да разбере, че може би наистина не е постъпил добре, а него го избива на философия. Еми, дразнещо е.

Аз примерно с половинката си се карам за ... дребните неща. Примерно много мразя да ми звънне и да ми каже "Ми да те чуя" , телефона не е за забавление (в определена степен). Или пък да ми казва, няма да се виждаш с тоз или оня, твойте приятели били еди си кви и такива работи ...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от dickiesx. Виж мнението
    Аз примерно с половинката си се карам за ... дребните неща. Примерно много мразя да ми звънне и да ми каже "Ми да те чуя" , телефона не е за забавление (в определена степен). Или пък да ми казва, няма да се виждаш с тоз или оня, твойте приятели били еди си кви и такива работи ...
    Ааа, това с приятелите е ужасно! И аз имах едно такова гадже, което смяташе, че може да определя с кого да се виждам и да преценя кой ми е приятел и кой - не. Имахме сериозни разправии по тоя повод и го изтърпях около 2 месеца.
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Имахме сериозни разправии по тоя повод и го изтърпях около 2 месеца.
    2 месеца ... олее назад съм, аз я търпях 2 години

И другото примерно ако сте дълго време заедно, но не живеете на едно място следва: "Защо да спим у вас, хайде да спим у нас". Е мамка му вкъщи си ми е най хубаво

Мега фен Аватара на 102
    дики
    ти си пузиор

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Предпочитам да спорим 2 часа за политика и накрая да ми каже, че нищо не разбирам, а аз да му кажа, че му промиват мозъка, да се цупим половин ден и да се сдобрим отколкото темите ни за спор да се изчерпват с избора на кафене или дискотека, в която да идем. Имам нужда от интелектуален гъдел лично аз.
    Я сподели какви са неговите виждания и какви са твоите по тази тема, защото мми е доста интересна.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на xoxi
    То хубаво, ама това е евтин номер да отклониш темата.
    Аз искам да говорим по конкретната тема и да разбере, че може би наистина не е постъпил добре, а него го избива на философия. Еми, дразнещо е.
    Зависи.
    Ако наистина се използва като начин да се отклони темата, не е много приятно.
    В нашия/моя случай, по-скоро питам, защото не съм съгласна с неговите виждания за добро-лошо, красиво-грозно, правилно-неправилно и т.н. Искам да разбера защо мисли или какво го кара да мисли така, защото определено аз мисля и разбирам нещата по друг начин. Аз ако примерно направя нещо, което той определя като неправилно, а в моите очи е било абсолютно належащо и правилно, вместо да спорим за самата постъпката, по-добре да се опитаме да разберем гледната точка на другия, а това ще стане само като обсъдим какво в неговите очи е правилно и какво - неправилно.
    Аз не го приемам като да те "избие на философия", а като начин да се постигне разбирателство между двете спорещи страни.
    Като цяло, тези са ми едни от любимите неща за обсъждане.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    В нашия/моя случай, по-скоро питам, защото не съм съгласна с неговите виждания за добро-лошо, красиво-грозно, правилно-неправилно и т.н. Искам да разбера защо мисли или какво го кара да мисли така, защото определено аз мисля и разбирам нещата по друг начин
    Абсолютно същото е и в нашия случай. Постоянно му задавам въпроси за нещата, които изброи. :Д

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    ние спорим само на теми на високо интелектуално и снобарско ниво. от квантова физика и философия на науките нагоре!

и за чиините.
    +1

Аз пък не мога да разбера цупенето за политически теми.Да,ние обсъждаме такива теми,но винаги избягваме да спорим,защото това са неща,зависещи от гледната точка.всеки има право на такава.Ако толкова не съм съгласна с неговото виждане за света защо тогава съм с него?Не казвам че трябва на 100 процента да съм съгласна с всичко,което казва,ама да се нацупя че той смята финансовата политика на германия за най-великото нещо на света,а аз смятам че не са чак толкоз добри...Верно че сме женени и живеем заедно от бая време,но спора за чиниите ми се вижда по-логичен в случая.
    И да не забравим спорчето кой кого обича повече!

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    дики
    ти си пузиор
    И как го разбра ахаха

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Я сподели какви са неговите виждания и какви са твоите по тази тема, защото мми е доста интересна.
    Хубаво е да ти е интересно

Хохи, точно това е. Той не се опитва да разбере моята гледна точка, а аз няма как да разбера неговата, защото не изказва такава. Почва с "ние сме продукт на манипулация, всичко ни манипулира, дрън-дрън, дори твоите разбирания за "добро" и "лошо" са резултат на манипулация"...
    КАК да говориш за нещо конкретно? То просто ти се убива желанието. Няма разбирателство, просто вдигам ръце и забравям темата.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от dickiesx. Виж мнението
    И как го разбра ахаха
    тъпак си мен
    не ме цитирай

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Сякаш никога не сме се карали за сериозни неща. Единствените неща, за които се сещам са, ако сме били 24/7 заедно и вече искаме да правим нещо друго и почваме да се караме, защото всеки харесва и други неща от общите м/у нас. Другия вариант е ако единия е изнервен да спре да обръща внимание на другия и стават едни леки дразги, защото пак нещо не можем да се разберем, но до там. 2 Пъти ми е било наистина гадно, но и аз съм била толкова виновна колкото и той.

Отделно от тези неща водим постоянно дискусии за нещо и да не кажа, че почти винаги вижданията ни се разминават в началото, а в края сме на едно мнение или спираме дискусията, защото става твърде нажежено и ни убива кефа.
    Последно редактирано от fUcKsMiLe : 05-02-2014 на 09:52
    *сън*

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Хубаво е да ти е интересно
    Нещо не зацепи какво ти се казва, ще ти задам въпроса възможно най-просто: Какво е мнението на приятеля ти за ситуацията в Украйна? Какво е твоето мнение?
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си