- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Искам да попитам само момичетата
Здравейте аз съм Мъж на 22г може би този тема да е малко банална но аз точно се обръщам към момичетата та искам да попитам само момичетата какво мислите за мен смисъл визуално знам че няма как да ме видите за това мога да ви пратя снимка просто искам само да си кажете мнението искам само истината няма да се обидя от истината правя го това с цел да разбера какво точно харесват и не харесват в мен ако имате желание да ме видите и да кажете вашето мнение защото това много ме интересува която иска без проблем ще и пратя снимка и отговора може да го напишете тук или в сайп ако желаете ми кажете и ще ви пратя снимки където искате по скайп или линк ще ви пратя правя го това с цел за да се видя как изглеждам от другата страна на човека защото човек сам не може да се оцени важни са и другите виждания на хората а не само своето виждане сега ще има сигурно много подигравки или коментари извън темата нека само да са коментарите само свързани с темата пак казвам ако имате желание кажете ми за вас къде е най удобното място за да ви пратя снимка но искам после истинското мнение да си кажете няма да се обидя но само истината знам че тази тема е някаква странна но както ви казах човек не може винаги сам да се оценява и искам да разбера и другите виждания на хората как изглеждам и от другите очи
с тая тема в моите очи изглеждаш ужасно неграмотен...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Използвай препинателни знаци . Няма как целият ти пост да е едно изречение.
Щом нарушаваш правилата, значи си badass => всички мацки те желаят, а LadyDi вече има мръсни помисли.
кой е Div4uk? оня с противния разказ за нудистите?
не ми говори така
Най-дългото изречение което някога съм прочитал. Никога не съм твърдял, че пиша правилно, но ти направо ме уби.
омг аз пиша и питам за нещо конкретно а вие го обърнахте на сладки приказки
Майко... Дванадесет реда без никакви пунктуационни знаци и можещи да станат на пет (най-много), ако махнем повторенията.Пич, външният ти вид ти е най-малкия проблем...
Да оставим на страна грамотността на поста ти.
Не мисля, че трябва да се интересуваш какво мислят за теб няколко тийнейджърки, особенно в мрежата. Щом си на 22 години не търси отговори от момичета, а от жени. Ако някой не те харесва не си прави труда да се променяш специално заради него. В днешно време хората (най-вече младите) са доста арогантни. Не обръщай внимание на подигравки и такива глупости. Те се пораждат от надменността, завистта, грубостта и високото самочувствие у хората.![]()