.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1524

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..
    Какво мислите за книгата 'Не без дъщеря ми'? Мисля да си я поръчам. Казват, че филма бил много хубав, но аз мисля да пробвам с книгата. Та, някой чел ли я е? (:
    http://ask.fm/iwwkaa

Някой чел ли е нещо от новите български автори (Захари Карабашлиев, Калин Терзийски, Георги Господинов и т.н.) ?
    Ако да какво и хареса ли ви?

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    Някой чел ли е нещо от новите български автори (Захари Карабашлиев, Калин Терзийски, Георги Господинов и т.н.) ?
    Ако да какво и хареса ли ви?
    На Карабашлиев съм чела 18% сиво.
    Очаквах много повече от книгата, но като цяло е хубава, по-различна като стил и замисъл.
    Точно онзи ден се сетих за нея и осъзнах, че не помня какъв беше края на цялата история, а я четох преди 1-2 месеца. Помня само, че към края вече се случваха супер неочакваните /от читателя/ неща. Началото определено е по-добро обаче. Въпреки, че историята е динамична, разказана е по абсолютно непретенциозен начин. Основно ми хареса това, че проследява как се оправя един българин в Америка. xD Има забавни моменти, има тъжни моменти, има всичко.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Какво мислите за книгата 'Не без дъщеря ми'? Мисля да си я поръчам. Казват, че филма бил много хубав, но аз мисля да пробвам с книгата. Та, някой чел ли я е? (:
    На мен много ми хареса...има части дето са малко пресилени и неприятни за четене, но като цяло книгата си заслужава

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11 Виж мнението
    На мен много ми хареса...има части дето са малко пресилени и неприятни за четене, но като цяло книгата си заслужава
    A ti kak q nameri? Nawsqkude ne e nalichna

ps izwinete che pisha taka
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си