- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Уау, не мога да повярвам че майка ми падна толкова ниско
Майка ми се обади на лекаря и му каза: "Какво е най-точното измерване на тегло?"
Лекарят каза: "Тест за подводно претегляне"
И просто ей така, майка ми каза: "Да. Кога може синът ми и дъщеря ми да го вземат?" и докторът каза: "Днес в 14:00."
Аз не си направих труда си да вземе душ и така направи сестра ми също, така че трябваше да вляза в специални дрехи за плуване (тесни гащи ... Уф).
Сестра ми попита: "Може ли да си вържа косата на конска опашка?" Лекарят каза: "Не."
Така че сестра ми с нейната дълга, руса коса отиде под водата за 8 секунди, на нея и хареса, но на мен не.
Сестра ми трябваше да носи гащи и сутиен, така че тя се радваше мин след като беше под водата.
Аз не си взех душ, тя не го направи също.
Преди да влезе в резервоара, виждате момичета как се "преструват", да си връзват конска опашка, но те не го правят. Това е, което тя направи.
Извинявайте,аз съм scizor, забравих си паролата и трябваше да си направя нов профил.
Последно редактирано от doni443 : 05-10-2014 на 11:39
Искате подробно описание на това, което се случи ? Добре ето :
Майка ми искаше да направи нещо различно от измерване на тегло по обичайния начин . Тя чу за подводното притегляне от моя лекар миналата година и тя искаше аз и сестра ми да го вземем.
Тя се обади на лекаря и поиска да си уговори среща за сестра ми и аз и днес беше единственият ден, който те биха могли да ни приемат.Така че майка ми ни каза(на мен и сестра ми) че не е нужно да си вземаме душ , ( тъй като аз станах в 12:00 и тя стана в 12:30 )
след това продължихме с подводото претегляне в кабинета на доктора.
Кое е по-страшното? Новината от теглото или това, че не сте си взели душ :/
Отностно темата, сестра ми постоянно говори за косата си. "Трябва ли да я измия?" "Трябва ли да я вържа или да я оставя така?" такива неща.
Не беше моя идеята да вземем този тест за подводно претегляне. Лекарят те поставя в резервоар (и аз не си взех душ), кара те да правиш някакви дихателни упражнения, и после те потапя под вода. Не е никак трудно.
Последно редактирано от doni444 : 05-12-2014 на 08:01
Ох, човече, и на мен ми е трудно понякога да обяснявам разни ситуации, но ти направо ме хвърляш в музиката. 863463 пъти прочетох темата и постовете ти и нищо не разбрах. То бива да нямаш логическа свързаност и последователност в изказванията си, да не можеш да структурираш изречения, обаче ти изби рибата направо...
То и аз не съм много добър в обясненията, ама брат вообще не разбрах за какво говоришВсе пак след старателно прочитане, си мисля, че имаш в предвид, че сестра ти много се конти и много си оправя косата. Прав ли съм? Ако това е проблема, то не виждам нищо ненормално, все пак е жена.
>>DjBelev<<
Такава тема до сега не бях прочитала. Моля те, обясни какъв е проблема, защото продължавам да не мога да разбера.
И да, май трябваше да си потвърдиш профила от пощата, не помня вече.
хахаххахахахаххахахах
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Относно заглавието на темата:
Имах един почивен ден от училище. Не очаквах да отида в кабинета на моя лекар и да вземе този тест за подводно претегляне,при това със сестра ми. Аз не бях ядосан на майка ми, че направи това, но ако тя ме беше уведумила дни по-рано, щеше да бъде по-добре.