- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цвят на очите :)
Незнам,но аз съм с тъмно-кафеви очи и всички мои приятелки (не гаджета) а и гаджета са ми казвали,че като се загледат в очите ми и направо се хипнотизират:P.Аз съм момче и ме кефят много зелени и тъмно-кафеви очи(сините са доста студени)
Аз със сините и зелени очи и русите коси изобщо не ги поглеждамТрябва да бъде чернокос и тъмноок.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма такова нещо. Кой ще гледа очите на някой?
Аз какво да кажа, като на приятеля ми очите са жълто-сиви ;д ^ . ^ Обожавам му ги. <33
Синеоки.. винаги по такива си падам.. >.<
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Може ли да попитам моите очи какъв цвят са по-точно, защото не съм много запознат с тия неща.. наистина питах доста хора.. и всеки си дава различното мнение .. според мен са кехлибарени днес научих че има такъв вид очи, но ме съмнява защото са по-тъмни малко.. http://prikachi.com/images.php?images/170/7316170q.jpg / http://prikachi.com/images.php?images/482/7316482w.jpg / извинявам се за лошото качество. Сега забелязах че като се погледна на слънце стават някак по жълтеникави.. знам ли
Последно редактирано от desertstorm : 05-10-2014 на 16:15
Обожавам сините очи, но това не означава, че не мога да харесам някой зеленоок :d очите хич не са критерий, просто нещо, което привлича на пръв поглед
Ми честно да ти кажа моите очи са смесени синьо+зелено и приятелката ми много им се кефи.. не знам ква е тая мания към цвета на очите![]()
На мен ми омекват краката от сините очи...Вообще, светлите очи ме карат да се чувствам слаб и ме побъркватВсе пак, това не е основен критерии по който определям дали харесвам някоя, дори повечето ми бивши са били със тъмни, но сините са ми лека слабост.
>>DjBelev<<
Аз съм точно обратното - тея със светлите очи въобще не ги поглеждам.За всеки влак си има пътници.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Джоли,подкрепям :Д И на жени и на мъже като че ли повече харесвам тъмни очички.
Аз най-много харесвам зелени и тъмно кафяви очи. С приятеля ми сме с шоколадово кафяви очи.
абе...очи. омг. излъчването е важно и как ще те гледа с тях. не, че съм ги подбирала, но по неква случайност моите момченца са с некви зелено-сини очички. аз съм с черни и ми харесва, щото не съм виждала хора с черни очи. не и толкова наситени като моите ;д
Очите не са от първите неща, които забелязвам в едно момиче, но си падам по зеленооките. ;3 И все пак не мисля, че цвета на очите е най-важното нещо.
Обожавам сини очи ... толкова дълбоки и студени едновременно .Аз гадже с кафяви или черни очи не съм имала
За косата нямам претенции само да е руса или черна .
Определено обръщам внимание на очите. Обожавам сините - сякаш ме хипнотизират ;д И като се замисля, досега съм харесвала предимно синеоки.
Те мъжете със сини очи имат едно специфично излъчване.. <3
На мен много ми допадат тъмно косите със светли очи...
Обожавам ги![]()
Най-много харесвам сините, зелените, кафявите, черните и сивите очи. Пъстрите също са сред любимите ми.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...