- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бикини,боксерки или прашка
Че прашките предразполагат към инфекция..да, така е, но има и един друг фактор-лична хигиена.Когато личната хигиена е на добро ниво, прашките не биха създали някакви проблеми. Така че мацките на каквото се кефят тва ще си и носят, а на хубавото дупе всеки тип бельо му отива.
Прашки
тая на снимката :О
ужс, ве
ужс
ужс
ужс
ако имах причина, поради която да се самоубия, сигурно щеше да е такъв задник
ужс
За жалост се обърка, не ми е лично. Хубаво е да поддържаш лична хигиена, няма спор. И все пак май на теб ти стана лично, щом започна да ми обясняваш, че цялото ти семейство са лекари(няма лошо в тази професия и при мен има един лекар за протокола, като сме тръгнали).
Коментара ми за грубото държание още държи първо място в реда на мисли когато ти прочетох поста. Можеше да се поправиш поне за това. И не го казвам със заяждане. Не се и опитвам да споря с теб, btw - не знам защо си го помисли.
Аз съм до тук, че вече е безсмислено и ще наспамим темата.
*сън*
Тука стана тема всеки да се хвали от какво семейство е май![]()
По темата-Харесвам и трите и следователно нося и трите .
Зависи от момичето, на на всички стоят по един и същи начин. Аз лично харесвам момичето да носи боксерки или бикини, не съм голям привърженик на прашките и не знам защо са толкова харесвани. Факта, че скриват повече, ме кара повече да желая да ги сваля простоПък вече какво и е по-удобно на момичетата аз не знам, нормално е човек да носи това което му е по-удобно.
Последно редактирано от ForzaFelipe : 05-12-2014 на 15:02
>>DjBelev<<
?
От този тип нося и аз, много са красивички.
Но е факт, че прашките са по-нехигиенични.
Постнатите от Ивета кефят и са подходящи за по-големи дупета (което е техен допълнителен плюс). :>
Welcome to the Jungle...
Ай утре.
Последно редактирано от Anonys : 06-21-2014 на 20:36
боксерки![]()