- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опаснот от зачеване
С приятелят ми правихме секс без презерватив. Тоест вкара ми го към 4 пъти и спря да не вземе да стане белята. Та въпросът ми е може ли белята да си е станала? Не е свършвал изобщо само го вкара няколко пъти и спряхме. А доколкото изчислих, след това, овулацията ми се падаше няколко дена преди да правим секс. Извинявам се много за поредната подобна тема и мерси предварително.![]()
![]()
![]()
Със сигурност си заченала.
I`m trying to make your dreams come true...
Глупост е да правиш секс без презерватив без да знаеш какви могат да бъдат последствията. На малоумни въпроси, се отговаря с малоумни отговори.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Нали разбираш, че има някаква вероятност да си бременна, но тя е нищожно малка. Ако ти кажем "не си", а после се окаже, че си, ще кажеш, че сме те подвели. Затова си всимаш един тест за бременност и си решаваш проблема.
Няма как да има бременност без сперматозоиди.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Но пък има минимална вероятност да е имало поне един читав спринтьор с опашка в предеякулационната течност който да направи белята.. Не малко моми и момци са се пръкнали на този свят без "тати" да изпразни аквариума..
Тест за бременност след 14-тия ден .. преди това няма да има никакъв ефект и ще покаже на 100% че не си което може да е сериозно подлъгване..