- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Несъвместимост или ?
За мен пък сексът е от особена важност. Ако приятелят ми не иска да прави секс с мен, значи не го привличам. На мен това би ми повлияло доста зле на егото, харесва ми да се чувствам желана, харесвам и секса. Не бих изтърпяла някой, на който трябва да се моля за секс.
I`m trying to make your dreams come true...
Така е, любовта е важна естествено, но и почти всяка жена има желанието да бъде наистина здраво чукана от гаджето си и то често..Какво по-хубаво от това..мъж, който те обожава като човек и чука като курва(колкото и грозно да звучи...) Чак смешно ми стана като прочетох, че нямаш голямо желание за секс..Ще й писне в един момент и ще намери някой, който да я оправя наистина здраво..каквото и да е, повечето жени са перверзни създания, който се нуждаят от здраво и често чукане.
За това говоря, но като прочета по какъв начин мислят не се чуди, че при първия такъв елементарен проблем ще си хване пътя, просто защото не била "изчуквана", но това е нормално, толерантността и сиво вещество на жени/мъже под 35г им убягва доста.
Когато пораснеш и създадеш семейство ще разбереш, че не е така.![]()
Хайде да не се правим на прекалено духовно извисени и прочее. Сексът си е важна част от една връзка, влияе доста положително на нервната система на жените и засилва чувството на емоционална близост между партньорите. Проблемът в случая е, че авторът си е избрал приятелка, с която имат сериозна несъвместимост на сексуалните нагони. Каквото и да си говорим, веднъж месечно е прекалено рядко, особено в младежките години, когато повечето хора се чукат като зайци.
И не разбирам защо сравнявате семейното съжителство с една чисто младежка връзка? Това са различни отношения и съответно приоритетите са много различни.
Welcome to the Jungle...