.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мисля, че спорът се изчерпа, някои хора просто не могат да проумеят какво им се говори, спорят просто за спорта. LadyDi, абсолютно съм съгласна с теб.
    Последно редактирано от Adorable Sunshine : 05-15-2014 на 12:53

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Adorable Sunshine Виж мнението
    Мисля, че спорът се изчерпа, някои хора просто не могат да проумеят какво им се говори.
    Не се притеснявай Аз обичам да споря с тях. Те ме мразят, аз ги обичам
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не се притеснявай Аз обичам да споря с тях. Те ме мразят, аз ги обичам
    И ние те обичаме!
    Красива си!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И ние те обичаме!
    Красива си!
    Hell, yeah!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Hell, yeah!
    http://www.youtube.com/watch?v=7LuSP4QaXiQ

Защото всъщност хората първо гледат външността, тя има огромното значение! Хубавото момиче има повече шансове от не толкова хубавото. Повече опции, всичко. Това е факт и е закодирано в ядрото на поведението ни. Освен това зависи и "социалния статус" и други тем подобни глупости... Както по-горе казаха, че красотата не са дадени черти, а зависи спрямо хората (за един си хубава, за друг не). бъди такава, каквато ти искаш да си . Как да го постигнеш? Промени това, което можеш в себе си към по-хубаво (каквото ти мислиш, че трябва) и същевременно разбий илюзиите, че си грозна. Докажи се на себе си - това ще го постигнеш чрез действия, които те изтъкват като яка. Успех.

Благодаря на всички за отговорите! Варианта с харесване на външността ми, не мисля че някога ще се получи при мен. Правя всичко каквото мога, за да поправя това, което не харесвам, но никога не е достатъчно в моите очи. Но вече се опитвам да се приемам такава каквато съм. Нищо не правя, за да се харесам на другите, винаги съм себе си, имам свой собствен стил, не ме е страх да изкажа мнението си пред който и да е. Точно затова се натъжавам, явно това което съм не е достатъчно? не знам ..

Спора с красотата, мисля че Adorable Sunshine и LadyDi искат да кажат, че всеки е красив, защото за всеки човек има някой друг човек(дори да е само един), който го смята за красив...Това е достатъчен довод, за да кажеш на който и да е, че е красив и няма нищо лошо в това и не е лицемерно, ако е обмислено казаното.. защото Adorable Sunshine не казва, че съм "красива според нейните критерии"(колкото и широко скроена да е една личност ,всеки си има собствена представа за цялостна красота, да...), тя казва че "съм красива". Поне аз така го разбирам.
    Относно това, дали ще ми помогнат подобни изкази... Не, лично аз никога не приемам комплименти относно външния ми вид, особено от хора, които не са ме виждали, просто не вярвам на никой. :Д Но е хубаво, когато ми напомнят, че има някой, който ще ме приеме така.

Преди много години пълните жени са се смятали за много по-красиви от слабите(И все още в някои места е така). Което пак доказва, че всъщност няма истински норми за красота. Просто в момента тенденцията е да си кльощав.

Отново благодаря на всички, за коментарите и съветите.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ох, леле, не се ли изморихте с тия теми..
    Не,че не те разбирам, била съм там, ама ще видиш след няколко години как липсата на мъжко внимание е най-малкото, за което трябва да се притесняваш на тая възраст ;дд "всичките ми приятелки си имат гаджета, аз не" - ми голяма работа, всичко ще си дойде с времето си. Сериозно, стегнете се малко ;д
    И наистина самочувствието е ключът към всичко. И дааа, знаммм, едно е да се каже, друго да се направи, знаммммм, моето самочувствие също липсва много.. трябва да се пребориш с това, няма как. Ако ти не се харесаш как очакваш някой друг да те хареса?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Ходи по дискотеки, барове и т.н - там е мястото за нови запознанства, ние ловуваме там пхахаха
    Напротив. Там е мястото за запознанства с цел "Секс за една вечер" "Секс за пари" или неофициално изложение на прикрити ку_вички Едно момиче с ниско самочувствие няма работа там. Представи си, че намери някой пич, който иска да я чука? Тя веднага ще се съгласи, ще се влюби в него, само защото и е обърнал внемание и след три дена той ще я зареже заради друга. Тогава тя ще бъде наранена и самочувствието и ще се срине още павече.

Цитирай Първоначално написано от doesntmatter Виж мнението
    само няколко момчета са ми казвали, че ме харесват през последните 2-3 години.
    Ти си на 17. Щом няколко момчета са ти го казвали, значи все пак някой те е харесвал. Ще срещнеш човека, който ще те смята за красива и ще те харесва. Не мисили постоянно за това и не си го поставяй като фикс идея. То ще си дойде от самосебеси.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от doesntmatter Виж мнението
    Благодаря на всички за отговорите! Варианта с харесване на външността ми, не мисля че някога ще се получи при мен.
    Добре е момиче, като толкова се смяташ за грозна, покажи ни една снимка и ще ти отговорим колко си красива.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на tochko
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ъъъъ не.

Някой беше казал, че хората ни виждат по начина, по който ние виждаме себе си.
    Ако ти се виждаш като грозно момиче, значи най-вероятно и другите така те виждат. Ако започнеш да наблягаш на хубавите си страни, и другите само тях ще видят.
    А пък и никой не се кефи особено на хора без самочувствие.
    +1

Започни да се занимаваш с някакъв спорт - дали фитнес, дали тичане, дали йога, дали волейбол... запиши се ако искаш и на танци. Това ще ти осигури много социални контакти с момчета (момчетата по фитнес залите като цяло са путки и тичат по гъзовете на момичетата) и изобщо с хора + това ще си стегнеш тялото, ще станеш добра и ще постигнеш някакъв резултат с времето, от което ще изградиш самочувствие. Човек гради самочувствие с някакъв резултат, с това че е добър в нещо, получил е признание и резултат от свой труд - примерно тренираш 1 или 2г и си стопила мазнините си и си се стегнала, направила си страхотно тяло, е ще имаш много почитатели мъже, които ще са ти ухажори и няма да ти липсва внимание + това ще си доволна от себе си и от постигнатото - ще изглеждаш по-добре. Друг пример, занимаваш се с тичане, инициативна си и ходиш по състезания, печелиш медал, ставаш известна и много хора те познават + стягаш си тялото, като резултат хем си доволна от себе си и от твоя успех хем привличаш много мъже. С интелект, едва ли на 17г ще привлечеш момчета, предвид това че ние мъжете най-първосигнално сме привлечени от хубави дупета, лица, цици и изобщо тела.

Мега фен Аватара на draid
    Щом не си пълна и се обличаш добре, значи в 80% проблема е в самочувствието ти

Мега фен Аватара на 102
    предлагам ти да отидеш на дискотека

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Може би си грозна в лицето, дай снимка и ще преценя
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си