- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момчетата не се интересуват от мен?
Мисля, че спорът се изчерпа, някои хора просто не могат да проумеят какво им се говори, спорят просто за спорта. LadyDi, абсолютно съм съгласна с теб.![]()
Последно редактирано от Adorable Sunshine : 05-15-2014 на 12:53
Защото всъщност хората първо гледат външността, тя има огромното значение! Хубавото момиче има повече шансове от не толкова хубавото. Повече опции, всичко. Това е факт и е закодирано в ядрото на поведението ни. Освен това зависи и "социалния статус" и други тем подобни глупости... Както по-горе казаха, че красотата не са дадени черти, а зависи спрямо хората (за един си хубава, за друг не). бъди такава, каквато ти искаш да си. Как да го постигнеш? Промени това, което можеш в себе си към по-хубаво (каквото ти мислиш, че трябва) и същевременно разбий илюзиите, че си грозна. Докажи се на себе си - това ще го постигнеш чрез действия, които те изтъкват като яка. Успех.
Благодаря на всички за отговорите!Варианта с харесване на външността ми, не мисля че някога ще се получи при мен. Правя всичко каквото мога, за да поправя това, което не харесвам, но никога не е достатъчно в моите очи. Но вече се опитвам да се приемам такава каквато съм. Нищо не правя, за да се харесам на другите, винаги съм себе си, имам свой собствен стил, не ме е страх да изкажа мнението си пред който и да е. Точно затова се натъжавам, явно това което съм не е достатъчно? не знам ..
Спора с красотата, мисля че Adorable Sunshine и LadyDi искат да кажат, че всеки е красив, защото за всеки човек има някой друг човек(дори да е само един), който го смята за красив...Това е достатъчен довод, за да кажеш на който и да е, че е красив и няма нищо лошо в това и не е лицемерно, ако е обмислено казаното.. защото Adorable Sunshine не казва, че съм "красива според нейните критерии"(колкото и широко скроена да е една личност ,всеки си има собствена представа за цялостна красота, да...), тя казва че "съм красива". Поне аз така го разбирам.
Относно това, дали ще ми помогнат подобни изкази... Не, лично аз никога не приемам комплименти относно външния ми вид, особено от хора, които не са ме виждали, просто не вярвам на никой. :Д Но е хубаво, когато ми напомнят, че има някой, който ще ме приеме така.
Преди много години пълните жени са се смятали за много по-красиви от слабите(И все още в някои места е така). Което пак доказва, че всъщност няма истински норми за красота. Просто в момента тенденцията е да си кльощав.
Отново благодаря на всички, за коментарите и съветите.![]()
Ох, леле, не се ли изморихте с тия теми..
Не,че не те разбирам, била съм там, ама ще видиш след няколко години как липсата на мъжко внимание е най-малкото, за което трябва да се притесняваш на тая възраст ;дд "всичките ми приятелки си имат гаджета, аз не" - ми голяма работа, всичко ще си дойде с времето си. Сериозно, стегнете се малко ;д
И наистина самочувствието е ключът към всичко. И дааа, знаммм, едно е да се каже, друго да се направи, знаммммм, моето самочувствие също липсва много.. трябва да се пребориш с това, няма как. Ако ти не се харесаш как очакваш някой друг да те хареса?
Напротив. Там е мястото за запознанства с цел "Секс за една вечер" "Секс за пари" или неофициално изложение на прикрити ку_вички Едно момиче с ниско самочувствие няма работа там. Представи си, че намери някой пич, който иска да я чука? Тя веднага ще се съгласи, ще се влюби в него, само защото и е обърнал внемание и след три дена той ще я зареже заради друга. Тогава тя ще бъде наранена и самочувствието и ще се срине още павече.
Ти си на 17. Щом няколко момчета са ти го казвали, значи все пак някой те е харесвал. Ще срещнеш човека, който ще те смята за красива и ще те харесва. Не мисили постоянно за това и не си го поставяй като фикс идея. То ще си дойде от самосебеси.
Започни да се занимаваш с някакъв спорт - дали фитнес, дали тичане, дали йога, дали волейбол... запиши се ако искаш и на танци. Това ще ти осигури много социални контакти с момчета (момчетата по фитнес залите като цяло са путки и тичат по гъзовете на момичетата) и изобщо с хора + това ще си стегнеш тялото, ще станеш добра и ще постигнеш някакъв резултат с времето, от което ще изградиш самочувствие. Човек гради самочувствие с някакъв резултат, с това че е добър в нещо, получил е признание и резултат от свой труд - примерно тренираш 1 или 2г и си стопила мазнините си и си се стегнала, направила си страхотно тяло, е ще имаш много почитатели мъже, които ще са ти ухажори и няма да ти липсва внимание + това ще си доволна от себе си и от постигнатото - ще изглеждаш по-добре. Друг пример, занимаваш се с тичане, инициативна си и ходиш по състезания, печелиш медал, ставаш известна и много хора те познават + стягаш си тялото, като резултат хем си доволна от себе си и от твоя успех хем привличаш много мъже. С интелект, едва ли на 17г ще привлечеш момчета, предвид това че ние мъжете най-първосигнално сме привлечени от хубави дупета, лица, цици и изобщо тела.
Щом не си пълна и се обличаш добре, значи в 80% проблема е в самочувствието ти![]()
Може би си грозна в лицето, дай снимка и ще преценя
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick