- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в обвързано момче!
Като за начало ще започна с себе си!
Казвам се Василена и съм на 17 години.Причината поради която пишa е че съм влубена в обвързано момче!Чувствата ми към него започнаха преди 3 месеца. Това което ще кажа сигурно ще ви се стори малко странно но всъщност не го познавам лично!Учим в едно и също училище и се засичаме много често,и така постепенно започнах да чувствам нещо към него докато не разбрах че е обвързан а това ме натажи много.След това започнах да обръщам внимание и на приятелката мy която не нещо повече от мен разбрах че са от доста години заедно и явно държат един на друг.Обаче,след около месец започнаха да се случват странни неща като например на панаира,той беше с нея но начина по които ме гледа шe с интерес събуди нещо в мен той не спираше да ме гледа...след когато всичко свърши накрая най- демoстративно се обърна и ме погледна в продалйение на 5 минути въпреки приятелката мy.и от тогава всеки път когато се видим винаги се гледаме по някакав станен начин и явно той вече има нещо в предвид,което малко ме плаши поради причината че си има приятелка.Започнах често да си задавам въпросa защо се занимавам с момче което не познавам лично а и е обвързано?!Но така и не намирам отговор., но много го харесвам и не знам какво да правя и как да постъпя???
Остави момчето и приятелката му, че ако е някоя дива като мен в най-добрия случай ще си изядеш боя :Д
По-лошите случаи е по-добре да не ги разбираш :Д
http://ask.fm/iwwkaa
А може би е забелязал, че го преследваш и от неудобство вече ти хвърля погледи.
Пределно ти е ясно, че си има приятелка, защо се вреш между шамарите сама? Та ти не само че не го познаваш добре, ами и една дума не си разменила с него, що за любов е това?
Ако смяташ, че това няма да те нарани повече можеш да се запознаеш с него, но без да се бъркаш във връзката им. Може пък да не е чак толкова готин, колкото придполагаш.
Има много голям шанс да си влюбена в представата за това момче, а не в него. Мисля си така поради факта, че не го познаваш. Понякога можем да се заблудим, не се занимавай с обвързани момчета.
Според мен имаш шансове щом и той те гледа. Съветвам те да се навърташ около него и да чакаш одачен момент да го заговориш, но полека, плуваш в дълбоки води.
Така като те гледам колко си грамотна, дано не те послуша.
Не се бъркай във връзката на момчето, не го познаваш дори, само си си паднала, ще отмине. Представи си, че стане нещо, ще ти излезе някакво име, после ще се чудиш какво да правиш. Стой настрана, завържи някакви контакти и се ориентирай другаде. Само бели ще си навлечеш на главата по този начин, то той даже може и да не те харесва, това, че те гледа не е прецедент.
Ако и той те харесва, сам ще дойде при теб, ма връзки не разбивай.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
в моят случай е ,че аз го харесвам от 3г. аз може би ще му го кажа когато му е времето,но много харесвам.Незнам,но ми се стори и че той ме харесва в училищте ми даде фъстъци и аз много се зарадвах.![]()
Мислех, че заглавието е "Влюбена в обрязано момче"![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Може би те е гледал, защото е забелязал, че ти го наблюдаваш и преследваш. Не си прави грешни илюзии. Ако те харесваше щеше да ти каже, не да те гледа! Момчето си има приятелка, не се бутай там.
Всъщност май не е добра идея да слушаш който и да от тук понеже само ти можеш да си го прецениш.
Че не те мисли за катерица? Не виждам какво друго би се хванало на фъстъци.
n00bs
Щом те е черпил с фъстъци, значи и той е влюбен в теб. Ние навремето се зарибявахме със семки, ама годините бяха други...
I`m trying to make your dreams come true...
Според мен стой настрани... Щом не го познаваш лично е в твой плюс. Не се бутай м/у шамарите и не им разеаляй връзката,защото все пак ако той е бил заинтересуван от теб е щял да останови някакъв контакт най -малко да се запознаете.
Аз пък тва не го разбирам.. за "разваляне" на връзка не се ли изискват двама..?
Попринцип да. Но не е нужно да се стига до късане,за да е развалена връзката... Зависи много от гаджето на това момче и как ще приеме това,че приятеля и е обект на мечтите на друга. В желанието си да защити "щастието им" може да разклати взаимноотношенията с приятеля си. Защото според мен най -важно е доверието а момичето може и да го изгуби,,защото и на мен да ми кажат че гаджето ми заглежда друга и намен няма да ми стане приятно.
Как можете да ги ядете тия фъстъци? Блах. Другия път гледай да е вафла.
Ето ти тема за размисъл - след година завършваш, а все още си неграмотна?