- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Парадокс
аз знам за тебе точно това, което ти си казвал за себе си и точно това съм написал, и нищо повече.............. или ти вече си забравил какво си говорил за себе си.
просто казах, че човек преживял всичко това, което ти си преживял, едва ли може нещо да го накара да изгуби спокойствие .......... къде тук видя обида.
ок, прощавай ако съм те обидил, сигурно има защо да се обиждаш, но точно за какво.
и откъде знаеш какво съм казал за себе си?!, понеже например аз никога не съм твърдял, че съм медитирал когато онези окултни чешити ми стовариха онзи сатанински "огън", плюс това съм казвал, че температурата на тялото ми тогава беше станала над 200-300 градуса (по) целзий, което може да значи дори хиляди градуси, нито пък съм твърдял, че съм побеждавал трансцедентални магьосници (като) от себе си, а това че истинските Светии са умирали дори всеки ден и са били съживявани всеки ден не е нещо ново под слънцето: "Братя, с похвалата, с която се гордея за вас в Христа Исуса нашия Господ, аз всеки ден умирам."(1 Коринтяни 15:31)