Първоначално написано от npp Бог е всемогъщ по отношение на всякакви добри неща ... например земетресения, урагани, вулкани, цунамита и между тях войни и катастрофи. Или аз нещо съм изпуснала?
Първоначално написано от iakatamacka ... например земетресения, урагани, вулкани, цунамита и между тях войни и катастрофи. Или аз нещо съм изпуснала? това, което си описала е сатана, не истинският Бог - Бог е любов към човеците, докато дяволът е "богът", който причинява зло на хората
Първоначално написано от npp това, което си описала е сатана, не истинският Бог - Бог е любов към човеците, докато дяволът е "богът", който причинява зло на хората колко удобно
Първоначално написано от npp това, което си описала е сатана, не истинският Бог - Бог е любов към човеците, докато дяволът е "богът", който причинява зло на хората Щом само сатаната може да ни навреди, защо да не се кланяме на него, вместо на Бог?
Първоначално написано от an7raks Щом само сатаната може да ни навреди, защо да не се кланяме на него, вместо на Бог? едва ли искаш да страдаш от непоносими мъки, така че не се хвали с дявола
Първоначално написано от npp едва ли искаш да страдаш от непоносими мъки, така че не се хвали с дявола Е, щом Бог е безсилен срещу злото/войни, земетресения, наводнения/, защо да се занимавам с него?
Първоначално написано от an7raks Е, щом Бог е безсилен срещу злото/войни, земетресения, наводнения/, защо да се занимавам с него? сега предчувствам, че ще ти бъде разкрита теорията за спящия бог в полусън...
Първоначално написано от defender сега предчувствам, че ще ти бъде разкрита теорията за спящия бог в полусън... Явно имаш някакви способности...
Правила