- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Аз съм дева, не знам колко привлекателна е този зодиакален знак, но пък знам, че рибките така могат да те "свалят", да те омаят, да те пратят на седмото небе, и после да те върнат с ритник на земята и да не знаеш от къде ти е дошло :Д, но пък да привлекателни са... Също козирог и рак)
Ауууууууууу, това за рибоците е толкова вярно! Имах една връзка с риба преди няколко години, доста време изкарахме, 9-10 месеца някъде, всичко супер и изведнъж се сринаха нещата. Първата любов ми беше той..
Иначе и аз съм дева с асцендент скорпион.
"Хората с асцендент Скорпион обикновено са супер секси личности с ужасно магнетично ослепително излъчване. Излъчваш мистериозност и харизма. Обичаш връзките ти да бъдат дълбоки и емоционални. Понякога си доста трудна за разбиране, защото мразиш да издаваш какво чувстваш и мислиш и задържаш емоциите си в себе си. Изглеждаш тих човек на повърхността, но зад тихата фасада се крият супер интензивни емоции, които не показваш заради страха си от отхвърляне. Когато някой не се отнася достатъчно добре с теб, едва ли ще му го простиш, защото си доста злопаметна. Освен това често изпитваш ревност и собственическо чувство. "
За другите с асцендент скорпион не знам, но от тук всичко важи за мен.