- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-привлекателната Зодия ?
Спор няма. Aма доста хора не си знаят точния час на раждане нужен за установяване на асц. Пък и то трябва да си направиш карта. Която да можеш да прочетеш. А пък ако го направиш грешно и като си вкараш филма, че си такъв, а после след време отиваш на астролог, които ти разчита картата правилно и разбираш, че си онакъв
#shizofreniqta
Ето ти да четеш. http://lubomir.name/bg/html/anoaiaaio_oaeao.html <--- Този обича да соли, като пише за определени Домове и асценденти :Д. И още.... http://www.zodiite.net/%D0%B0%D1%81%...B%D0%B5%D1%86/ http://astrohoroscopes.info/ascendant-taurus/
П.П. Има възможност информацията да се пресича.
Значи ще си по твърдоглав от обикновеното.
Трудно приемаш истината или със мълчание. (което та изнервя до няк'ва степен, при всеки е различно). Защо, трудно ли ? Ами прибавяме към отварата на твоята личност ч.л. Телец и щипка Дева. Две зодии, които баш при мъжете си избиват на твърдоглавие и трудно биха си признали на себе си, че са в грешка.
Вярност на характеристиката ми : 47,9 %
П.П. Може да погледнеш линковете, които съм оставил за tireheb, те са за асц. Телец. Ето ти за луната http://lubomir.name/bg/html/eoia_a_neidieii.html, ама колко би се проявил ефекта на луната ти, зависи, понеже би могъл да бъде подтикнат например от асц.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
По темата:
Ама споко. Независимо всички тези домове, асц, слън. знак и прочие. Има един съществен процент, които може да ви влияе повече от всичките (асц. знаци и т.н), но зависи от това колко добре познавате себе си. Тогава може да контролирате начин-а по които ще реагира да кажем, ако сте асц. Стрелец. и зодия Рак. + Да не забравяме, че всяко правило си има изключение
П.С. #69
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 05-25-2014 на 04:53
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Лъв, разбира се!!
Уверени с голямо самочувствие(поне за пред хората, вътрешно може да са много неуверени),
център на внимание (в повечето случай),
весели, усмихнати, тежкари,
суетни, което ги кара да отделят много време за поддръжка на външния им вид..
С чувство за хумор.. Емоционални, изразяващи чувствата си много открито, но и внимателни, деликатни.. Не щадят комплиментите си и милите думи, абе хубава зодия само да не си такава самият ти ;д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Едно същество от мъжки пол дето харесвам е деваПопринцип рядко намирам общ език с девите, особено с женските, но това, което ми прави впечатление е, че повечето сте сериозни хора, на които може да се разчита и много го апришиейтвам. И са много дружелюбни и подредени (сладуури бе). Иначе са ми доста дребнави и досадни понякога :Р За един водолейски мечтател (още повече с луна в лъв и асцендент в овен) като мен ми идват леко тесногръди. И като си намислят някаква цел стават даже плашещи. Ама са много симпатични във безобидните си моменти, когато просто се отпуснат и спрат да се стремят към това да са безупречни и едва ли не да надминат всички във всичко. Пък и мъжете деви могат да ме влудят в добрия смисъл
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Аз съм ракмного добре се разбирам със:
Скорпиони - братовчед ми с който се разбирам ужасно много добре
Риби - майка ми макар и да се караме много се разбираме също така и един мой съученик който много обичам
Уж трябвало да се разбирам и с телци - кака миобаче не е така
Мразя девите, които повечето познавам са: самовлюбени и се държат като к*рви(моля на девите да не се сърдят все пак зависи от човека)
А какво мислите за рацитеказва се че раците се вълнуват много от всичко
при мен е така
![]()
Кек брат ми е дева. Смея да твърдя, че по-самокритичен човек от него не познавам. А за частта с "курви" да не говорим..Най-добрият ми приятел също е дева и за него се отнася горе-долу същото. Вероятно обаче ти говориш за жените деви.
Раците са мноооого нервни същества. В същото време са и много егоистични. Въпреки това са доста сдържани и премислят ситуациите, в които се намират, доста добре, за което много ги уважавам!
Последно редактирано от Lilanda : 06-09-2014 на 13:13
А какво мислите за рак с асцендент лъв и луна в дева ?![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Вашият Асцендент е: Скорпион
Вашата Зодия е: Стрелец
Луната ви се намира в: Водолей
Я сега кажете според това какъв човек би трябвало да съм?
Никога не се предавай!!!
Аз съм рак с асцедент лъв, това с луната не ми е ясно!
Да ти кажа честно, не мога да ти дам точно определение, за себе си мога да кажа, че не ми пука особено за мнението на околните. Да казват, че рака е чувствителна натура, но аз се чувствам достатъчно уверена, толкова колкото ми е необходимо. Може да се дължи на факта, че съм по близо до лъва (2-3 дни до лъв).Никога никой не е могъл да ме спре нито за връзките ми, нито за професията която избрах да уча (макар, че имаше доста критици, хаха), нито за житейските ми решения. Не ми е необходимо някой да ми казва, твоята зодия е такава, ти си такава. Достатъчно знам каква съм си.
Така, че не мога да ти кажа какво мисля за съчетанието Ти, защото не те познавам. Зодията не прави човека, нали?!
Ето ви едно четиво, което ще ви е доста полезно ако не сте запознати със астрологията и искате да я опознаете. (пише за хората със асц Х, луна Х, слънце в Х, разпределението на домовете и пр.). Информацията е концентрирана в едно четиво и сравнително достоверна и вярна (около 80%). По добър избор е от някои статии във Интернет.
Потърсете във zamunda.net : Въведение в Западната Астрология (около 400мб.) е книгата.
Ето и друг линк :http://books.google.bg/books?id=DQEq...%D1%8F&f=false
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Един приятел много се интересува от астрологията и знае всичко за всеки :д. Та покрай него и аз се зарибих.
Аз съм бая интересна за мен си зодия и с удоволствие си разучавам всяка реакция/мисъл в дадени ситуации. Баш рак съм - 5 Юли, с асцендент Скорпион и луна Водолей.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Вашият Асцендент е: Стрелец
Вашата Зодия е:Лъв
Луната ви се намира в: Риби
Никога не съм се имала за зодия лъв-по описания са егати нарцистичните,самовлюбени създания.Е,имам някои общи черти,но до там.Виж със Стрелци мнооого добре се разбирам и с Рибите сме еднакво...странни.Не вярвам по принцип на зодиите,но познавам 6 скорпиона,които са абсолютно еднакви /не на начин на мислене,а на импулсивност,реакции, отношение към света и любов към себе си/ та това ме кара от време на време да се замисля дали има нещо.Стрелците са ми също любимци и колкото и да не вярвам в зодии простата аритметика показва че си падам по Стрелци и скорпиони.та така де,нищо съществено не казах хаха
Хехе аз пък съм водолейка ;дд приятелят ми и лъв и се обожаваме *_*![]()
И моят е лъвче. Понякога ме вбесяво защото се опитва да налага мнение. Просто опитай да равноовесиш нещата
Един ден ти правиш компромис друг ден той... Мисля че ще се разберете![]()